Avatar 2'nin yayın tarihi belli oldu.

Ünlü oyuncu Kate Winslet su altında nefesini tuttuğu süreyi açıkladı Kaynak Yeniçağ: Avatar 2'nin yayın tarihi belli oldu. Ünlü oyuncu Kate Winslet su altında nefesini tuttuğu süreyi açıkladı

Avatar 2'nin yayın tarihi belli oldu.
29 Ekim 2020 - 11:54
Yönetmenliğini James Cameron'un yaptığı, Yeni Zelanda'da çekilen Avatar serisinin devam filmi Avatar 2'den yeni kare paylaşıldı. Yeni kamera arkası fotoğrafında ünlü oyuncu Kate Winslet su altında görülüyor. Winslet serbest dalış dersleri esnasında en fazla yedi dakika 14 saniye nefesini tutabildiğini söylemişti. ikinci filmin 16 Aralık 2022’de gösterime girmesi planlanıyor.
NTV'nın haberine göre, Avatar 2 filminin çekimleri için serbest dalış dersleri alan Kate Winslet, kamera arkası görüntüsüyle gündemde. Filmin yapımcısı Jon Landau, yönetmen koltuğunda yine James Cameron’ın yer aldığı Avatar 2’nin kamera arkasından kareyi Instagram'da paylaştı. Winslet, filmle ilgili verdiği bir röportajda, serbest dalış dersleri esnasında en fazla yedi dakika 14 saniye nefesini tutabildiğini söylemişti.

Çekimlerine salgın nedeniyle ara verilen, ancak mayıs ayında yeniden başlanan Avatar 2 filminin setinden daha önce de fotoğraflar geldi. Yeni Zelanda'da çekilen Avatar 2'den kareler, filmin resmi Twiiter hesabından paylaşıldı. Su altı çekimlerinin gösterildiği görüntülerde bilim kurgu kraliçesi olarak tanınan Sigourney Weaver, çekimlerde bir su altı gösterisi yaptı.

Twitter mesajında, "Avatar devam filmlerinin setinden: Sigourney Weaver, su altındayken bile bir dublör kullanmamaktan asla çekinmez!" denildi.

Sigourney Weaver'in canlandırdığı Dr. Grace Augustine karakteri, Pandora gezegeninde insanlardan kaçarken gövdesinden vurularak 2009'daki orijinal Avatar'da ölmüş gibi görünüyordu. Yine devam filmleri için geri dönen Sam Worthington'ın canlandırdığı Jake Sully, Tree of Souls'a ulaşacak kadar uzun yaşamasına yardım ediyor. 


Na'vi, bilincini bir avatar bedenine aktarıyor ve anılarının Pandora'nın ekosisteminde saklanmasını sağlayan bir sinirsel bağlantı oluşturuyor.

2009’daki ilk filmden sonra merakla beklenen ikinci filmin 16 Aralık 2022’de gösterime girmesi planlanıyor.

Avatar 2'den yeni set fotoğraflarıAvatar 2'den yeni set fotoğrafları

avatar-1.jpgavatar-2.jpgavatar-3.jpgavatar-4.jpg

Kaynak Yeniçağ: Avatar 2'nin yayın tarihi belli oldu. Ünlü oyuncu Kate Winslet su altında nefesini tuttuğu süreyi açıkladı

YORUMLAR

  • 0 Yorum