Ayasofya'ya namaz turları başladı

Tosya Ekşioğlu firmasının müze statüsü iptal edilen ve ibadete açılan Ayasofya'da ilk namazın kılınacağı 24 Temmuz için 235 liralık tur düzenleyeceğini duyurduğu ilan tartışmaya neden oldu.

Ayasofya'ya namaz turları başladı
13 Temmuz 2020 - 10:28
Tosya Ekşioğlu firmasının müze statüsü iptal edilen ve ibadete açılan Ayasofya'da ilk namazın kılınacağı 24 Temmuz için 235 liralık tur düzenleyeceğini duyurduğu ilan tartışmaya neden oldu. T24'ün ulaştığı ve ismini vermeyen firma yetkilisi, "İlanımızı kaldırdık" dedi.

Sosyal medyadan kapı, mobilya ve hırdavat malzemeleri satışlarının yapıldığı Tosya Ekşioğlu adlı firmanın 24 Temmuz'da açılacak Ayasofya için 235 liraya tur düzenlediğine dair bir ilan paylaşıldı.

T24'ün konuyla ilgili ulaştığı ismini vermeyen firma yetkilisi, öyle bir ilanın olmadığını ilanı kaldırdıklarını söyledi.

Olmayan bir ilanın kaldırılamayacağı sorusu üzerine firma yetkilisi, "Ben size öyle bir ilan var demedim. İlan kaldırıldı" dedi.

Kaldırıldığı açıklanan ilanda "24 Temmuz 2020 Ayasofya Camii Cuma Namazı Programı; kişi başı 235 lira" bilgisi yer aldı.

Seyahate katılmak isteyenlerin HES Kodu almaları gerektiğinin bilgisinin de yer aldığı ilanda Ayasofya Camii meydanına hareket saat 11. 15 olarak duyuruldu.

 

İşte o ilan:



Sosyal medyada ayrıca bir başka Ayasofya Camii turu ilanı ise şöyle yer aldı:



Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum