Bahçeli'den Yine Kefenli Tepki

MHP'ye Kefen Biçenler Kendileri Giyecek! MHP lideri Bahçeli, anket şirketlerine de tepki gösterdi, "Güdümlü anket şirketleri ayağımızın altında paspastır" dedi.

Bahçeli'den Yine Kefenli Tepki
07 Haziran 2022 - 11:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle: 

"MHP olarak bütün imkânlarımızı seferber ederek 2023 yılında yapılacak seçimlere hazırlanıyoruz. 

Kısır gündemlere sıkışmıyoruz, algı operasyonlarına bakmıyoruz, siyaset cambazlarına aldırmıyoruz. Ters propagandalara aldanmıyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz. MHP’nin oy oranlarını düşük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayasızlığına  düşenlere, sipariş kamuoyu araştırmalarıyla devamlı itibar cellatlığı yapanlara diyoruz ki sizler bizi yok sayacaksanız biz daha çok var olacağız.

Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten de kurtulamayacaksınız

Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış ha dibe çekmiş, ha uçurmuş, ha uçurumdan itmiş… Hiç ama hiç önemli değildir. Ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar, hangi talimatı, hangi tembihi almışlarsa durmasınlar tatbik etsinler.

Birisi değil, alayı birden üzerimize gelsinler. Güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır.

Anketle doğmadık ki anketsiz ölelim. Anketle var olmadık ki anket olmayınca yok olalım. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek. Bunları rezil edecektir.

Cumhur fazilet ve feragatiyle sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır. Cumhur, MHP’yi mükefatlandıracak, layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek o da sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

Biz yürüyoruz yürüyüşümüz hainleri telaşlandırıyor, biz yürüyoruz yürüyüşümüz Türkiye düşmanlarının uykularını kaçırıyor. Bizi durduracaklarmış, bizim durmamız demek Türklüğün susması demek. Bizim durmamız demek tarihin sessizliğe gömülmesi demektir.

Şirret emel sahipleri boşuna heves etmesin ne duracağız, ne de yılacağız. Biz çalışıyoruz; Allah için, millet için, istiklal için, evlatlarımız için çabalıyoruz.

Çalışmamızın karşılığını 3-5 anketçi müsveddesinden 5-10 yarım porsiyon aydın ve kiralık kalemden beklemiyoruz. Bunu aklımızdan dahi geçirmiyoruz. MHP önüne bakıyor, Cumhur İttifakı Türkiye’yi büyütme arayış ve amacına kilitleniyor. 

Gerçek anketi yapacak olan asıl güç millettir. Hiç kimse suyu bulandırma, ortalığı karıştırma sinsiliğine kapılmasın. Bu yolun sonu çıkmaz sokaktır. Sonucu ise soytarılıktır.

MHP’ye kefen biçenler, günü saati geldiğinde o kefeni bizatihi kendilerini giymek zorunda kalacaklardır. Biraz daha kendi kendilerini avutsunlar."

YORUMLAR

  • 0 Yorum