"Başkana yapılanlar spekülasyon"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, idmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı...

"Başkana yapılanlar spekülasyon"
15 Mart 2023 - 11:02

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada ligden çekilen takımlar için puan tartışması ve yabancı kuralı hakkında konuştu.

Beşiktaş, ligde İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. 

Siyah-beyazlıların idmanında depremzede çocuklar ağırlandı. 

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, idmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"KAZANAN DA SEN, ŞİKAYETÇİ OLAN DA SEN"

Şenol Güneş; Hatayspor ve Gaziantep FK ile ilgili tartışmalar hakkında; "Beşiktaş'a şunu yapmasınlar; zaten biz gerideyiz, Gaziantep maçında kırmızıyı gösterenler, diğer maçları göstermediler. Kötü niyet ararsak buluruz. Olağanüstü bir durum vardı. Başkan konuşunca 'Sen bunu nasıl söylersin, kötü niyetin mi var' dediler. Biz bir şey demeden '3 puan bekliyor, 6 puan bekliyor' deniyor. Sonunda ne oldu? Başkanın dediği mi oldu? Hayır, demek ki hiçbir şey yok. Kazanan da sen, şikayetçi olan da sen. Bizden ne istiyorsunuz?" dedi. 

SAKATLARIN DURUMU

Takımdaki son durum hakkında konuşan deneyimli teknik direktör; "Bu sene bir dalgalanma geçiriyoruz. Daha iyi bir oyun oynamak zorundayız. Ghezzal bugün antrenmana çıkacak. Tayyip Talha'nın durumu bugün yarın antrenmana çıkmayabilir, bekleyip değerlendireceğiz. Omar Colley şu an hasta." dedi. 

Şenol Güneş sözlerinin devamında; "Eski öğrencim Rigobert Song soyunma odasına geldi, elimi öptü. Sağ olsun çok saygılıdır. Bu meslekte yaşlanmanın artılarından biri de bu, Kamerun Milli Takım Teknik Direktörü gelip size saygılarını sunabiliyor. Herkese nasip olmayacak bir şey." açıklamasında bulundu.

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum