Bebek sahilinde ahlak dışı görüntüler büyük tepki çekmişti! Akla zarar savunma: 'Dans ediyorduk'

Bebek sahilinde yaşanan iğrenç olay sosyal medyada infial yarattı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından çok sayıda kullanıcı sert tepki gösterdi.

Bebek sahilinde ahlak dışı görüntüler büyük tepki çekmişti! Akla zarar savunma: 'Dans ediyorduk'
01 Haziran 2022 - 20:15

Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin daha önce çocuk istismarından suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıkarken birinin savunması 'pes' dedirtti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları.

Son dakika! İstanbul'un Bebek semtinin sahilinde yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktıktan sonra sosyal medyada büyük ses getirmişti. Sahilde halka açık alanda uygunsuz şekilde görüntülenen 2 kişinin gözaltına alındığı bilgisi geldi. Gözaltına alınan iki kişinin de sabıkalarının kabarık olduğu belirtildi. İstanbul Valiliği konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. İlk ifadeleri ortaya çıkan şüphelilerden birinin akıllara zarar 'dans' savunması 'pes' dedirtti!

Başlıksız-11

SON DAKİKA: BEBEK SAHİLİNDEKİ OLAY ŞOKE ETTİ! SABIKALARI KABARIK...

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır."

image

ADLİYEYE GETİRİLDİLER

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da görüntülerin ardından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

-gozalti-fotograflariyla-valilikten-bebek-sahilindeki-goruntulerle-ilgili-aciklama_3550_dhaphoto2

İLK İFADE: "DANS EDİYORDUK"

Gözaltına alınan şüpheliler C. M. T. ve Ö. K.'nin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden C. M. T.'nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Ö. K.'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu tamamlandı.

 

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Şüphelilerden Ö. K. tutuklanırken, C. M. T. ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlem altına alındı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN PAYLAŞIM

Sosyal medyada infial yaratan olayla ilgili Şahan Gökbakar da paylaşım yaptı. Görüntülerden kesitleri sansürleyerek paylaşan Gökbakar paylaşımına "İstanbul boğazında yaz aylarının coşkusu yaşanıyor..." yorumunu yaptı.

-gozalti-fotograflariyla-valilikten-bebek-sahilindeki-goruntulerle-ilgili-aciklama_3550_dhaphoto1

Bebek sahilindeki cinsel ilişkiyi paylaşan Şahan Gökbakar'ın yorumu olay olduBebek sahilindeki cinsel ilişkiyi paylaşan Şahan Gökbakar'ın yorumu olay oldu

YORUMLAR

  • 0 Yorum