Belki de bazen tek ihtiyacınız olan şey budur!

Aşkınızı anlatmak için şiirler yazıp şarkılar söylebilir ne kadar harika bir his olduğundan bahsebilirsiniz. Fakat bazen tek ihtiyacınız doğru bir şey yapmaktır. Bu, bir kişi için söyleyebileceğiniz herhangi bir kelimeden daha önemlidir. Aşkınızı ifade etmenize yardımcı olabilecek küçük şeyleri sizin için derledik...

Belki de bazen tek ihtiyacınız olan şey budur!
09 Ekim 2018 - 09:43 - Güncelleme: 09 Ekim 2018 - 09:47

Kendinize dinlenmek için biraz zaman tanıyın

1

Zor bir günün ardından, hepimiz işten dinlenmek ve dikkatimizi her zamanki hayatımıza yöneltmek için biraz zamana ihtiyaç duyuyoruz. Rutin ev işleriniz için acele etmeyin. Kendinize ve eşinize dinlenmek için zaman tanıyın. Hatta mümkünse biraz yalnız zaman geçirin. Bu size iyi gelecektir.

İyi bir dinleyici olun

2

Eşiniz sizinle hiçbir şey bilmediğiniz bir şey hakkında konuşmak istiyorsa, hemen reddetmeyin. Bazen kadınların anlatacak çok şeyi olabilir. Bu anlarda kızmayın. Nazik ve anlayışlı bir eş olun.

Arkadaşlarıyla görüşmesine izin verin

3

Her insanın arkadaşlarıyla geçirdiği özel alana ve zamana ihtiyacı vardır. Erkek arkadaşın arkadaşlarıyla biraz vakit geçirmek istiyorsa, kızma. Bırakın eğlensin.

Hergün yaptığı işleri onun için yapın

4

Mutluluk küçük şeylerden oluşur. En sevdiği tatlıları, meyveleri ve yıkanmış bulaşıkları önemsiz gibi görünebilir, ancak sevdiği şeyi hatırladığınız, ilişkinize değer veriyorsunuz ve onu seviyorsanız onun için büyük bir işaret olacaktır. Böyle basit şeyler insanları mutlu edebilir.



İltifat edin

5

Güzel sözleri duymak isteyen kişiler sadece kadınlar değildir. Erkekler de iyi olduklarını bilmek isterler. Ona çok yakışıklı olduğunu, gömleğinin kendisine çok yakıştığını veya çoraplarının gerçekten ona uygun olduğunu söyleyin. Bu onun kendisini gerçekten iyi hissetmesini sağlayacak.

Birlikte hayal kurun

6

Palmiye ağaçları, deniz, güneş, kum... hepimiz böyle bir tatil hayal ediyoruz. Kışım ortasında kız arkadaşınız size yeni bir şapka ya da mayo gösterirse, parasını boşa harcadığını söyleyip, kızmayın. Bunun yerine birlikte tatile gitmenin ne kadar harika olacağını hayal edin.

Eleştirmeyin, nazik olun

7

Eleştiri, memnuniyetsizlik ve "erkek" konularına girmeye çalışmak, erkeklerin kız arkadaşlarından istedikleri şey değildir. Onun bağımsız olmasına izin verin. Bir şeyi nasıl onaracağına kendisi karar versin, bırakın evde ne giyeceğine kendisi belirlesin.

Birlikte yemek hazırlayın

8

Zaman yoksa, fast food tam ihtiyacınız olan şeydir. Ama bazen yemekle gerçekten ilgileniyorsunuzdur. Sıradışı ve lezzetli bir şeyler pişirin. pişireceğiniz yemke için birlikte alışverişe çıkın. Burada en önemli şey birbirinin etrafında olmaktır. Birbirlerinize yardım teklifinde bulunduğunuz zaman ruh halinizin değiştiğini göreceksiniz.

Kusurlarından dolayı rahatsız olmayın

9

Hepimiz çok farklıyız ve kimse mükemmel değildir. Duş aldığında yeni bir havluya kurulanmıyorsa bu sizi sinirlendirmesin. Rahat olun. Uyumlu bir ilişki kurmak için, bu küçük şeyleri fark etmeyi öğrenmeniz gerekir. O zaman öyle yaşamanın çok daha kolay olduğunu fark edeceksiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum