Beşiktaş'ta alacaklılar kapıda: Abdullah Avcı ve Orkan Çınar...

Beşiktaş, KAP'a bildirdiği ara dönem denetim raporunda borçlarını da keleme aldı. Ahmet Nur Çebi'nin başkanlık ettiği Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ tarafından hazırlanan dosyada Abdullah Avcı ve Orkan Çınar'ın kulüpten fesih nedeniyle talep ettiği paralar da ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta alacaklılar kapıda: Abdullah Avcı ve Orkan Çınar...
20 Ocak 2021 - 12:50

2019 yılında 12 milyon lira ücretle 3 yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Avcı ile yollar 29 Ocak 2020'de yollar ayrılmıştı. Beşiktaş performansı oldukça kötü olan Avcı, 29 maçta 15 yenilgi 13 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı. Görevden alındıktan sonra bir süre yorumculuk yapan teknik adam, daha sonra Trabzonspor'un başına geçti.
 

Avcı, Trabzonspor'la yaptığı anlaşmadan kazandığı para ile Beşiktaş'ta kazandığı para arasındaki farkı talep ediyor. Bu da 17.3 milyon liraya tekabül ediyor.

Trabzonspor, eğer Beşiktaş'ta aldığı ücretin aynısını ödeseydi Bu durumda Avcı, sadece çalışamadığı döneme dair ücret talebinde bulunacaktı.
 

Orkan Çınar da 31 Ocak 2020'de karşılıklı olarak yapılan fesih protokolü kapsamındaki yükümlülüklerin yerine getirilmediği gerekçesi UÇK'da dava açtı. Oyuncu Beşiktaş'tan 1 milyon 167 bin 343 TL’nin mevduata uygulanan en yüksek faiz ile tahsiline karar verilmesi talep etti.

Ajansspor

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum