Bu, Türkiye'ye savaş ilânıdır Arap milleti, sizi uyarıyoruz; O iki Veliaht'ı derhal durdurun! Muhammed b. Selman'ı devirin! Tuzak size kuruldu, artık anlayın!

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) çok tehlikeli bir oyun oynuyor .

Bu, Türkiye'ye savaş ilânıdır  Arap milleti, sizi uyarıyoruz; O iki Veliaht'ı derhal durdurun! Muhammed b. Selman'ı devirin!  Tuzak size kuruldu, artık anlayın!
01 Aralık 2018 - 10:35
Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Açıkça Türkiye’ye savaş ilânı anlamına gelecek adımlar atıyor. Sadece kendileri için değil, bütün coğrafyayı imha edecek büyük bir kapışma için tahrikleri ardı ardına sıralıyor. Bütün Arap dünyasını Türkiye’ye karşı harekete geçiriyor, bir Türk-Arap savaşı çıkarmaya çalışıyor.

15 Temmuz’da ülkemize yönelik çokuluslu saldırılara verdikleri yüz milyonlarca dolarlık parasal ve lojistik destek yetmemiş gibi, şimdi de sınırlarımızın güneyinde cepheler kurmaya başladılar. Suriye’nin kuzeyindeki PKK ve diğer terör örgütlerine bugüne kadar yaptıkları milyonlarca dolar para yardımından sonra şimdi de ABD gözlem noktalarını finanse etme kararı aldılar.

Türkiye sınırında cepheler kuruluyor

BAE ve Suud heyeti bölgedeki PKK kamplarını ziyaret ediyor, askeri uzmanlar gönderiyor, bölgeye asker sevk ediyor. Kime karşı? Bize karşı.. Türkiye’nin sınırlarında cepheler kuruyor. Ülkemize karşı Batılı ordular ve terör örgütleriyle ortak savaş hazırlıkları yapıyor.

ABD ve İsrail’in Türkiye’yi içeriden çökertme, o olmazsa bölgeden çökertme o da olmazsa açıkça savaşla tehdit etme projelerinin bölgesel rolünü üstlenen bu iki ülke, yaptıklarıyla bölgesel bir savaşın zeminini hazırlamaya çalışıyor. Birinci Dünya Savaşı sonrasında Osmanlı’ya karşı kurulan İngiliz cephesinde saf tutanlar bugün yine ABD-İngiliz-İsrail cephesinde Türkiye’ye karşı cephelere sürülüyor.

İki Veliaht çok kirli bir oyun tezgâhlıyor

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum