Çaykur Rizespor 2 Beşiktaş 7

Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, ikinci yarının flaş ekibi Çaykur Rizespor'u deplasmanda 7-2 mağlup etti.

Çaykur Rizespor 2 Beşiktaş 7
08 Nisan 2019 - 22:58

 Ev sahibi ekip birçok gol pozisyonundan yararlanamazken Beşiktaş'ta Adem Ljajic attığı 2 harika golün dışında 3 golün de hazırlayıcısı oldu. Öte yandan siyah beyazlılarda oyuna sonradan giren Güven Yalçın da 3 gol birden attı. Rizespor bu sonucun ardından 34 puanda kalırken Beşiktaş ise puanını 50'ye yükseltti.



Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta kapanışında Beşiktaş, Ljajic'in 2 gol, 3 asistle yıldızlaştığı maçta, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 7-2 mağlup etti. 

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan maçta adeta gol sağanağı vardı. İki takımın da birçok gol pozisyonuna girdiği karşılaşmada Beşiktaş; Vida, Ljajic (2), Güven Yılmaz (3) ve Burak Yılmaz'ın golleriyle 3 puana uzandı. Ev sahibi Çaykur Rize'nin golleri ise Vedat ve Abarhoun'dan geldi.

Bu sonuçla puanını 50'ye yükselten siyah-beyazlılar, üçüncü sıradaki yerini korudu. Karadeniz temsilcisi ise 34 puanla 11. sırada yer aldı.

Ayrıntılar geliyor...

ÇAYKUR RİZESPOR: 2 - 7 :BEŞİKTAŞ

STAT: Çaykur Didi

HAKEM: Arda Kardeşler

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Awaziem, Melnjak, Azubuike, Musa, Boldrin, Samudio, Aatif, Vedat

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Medel, Atiba, Dorukhan, Lens, Ljajic, Burak

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

YORUMLAR

  • 0 Yorum