CHP KURULTAYININ EN ANLAMLI SONUCU…

PROF DR. HALUK KOÇ’UN PARTİ MECLİSİNE EN YÜKSEK OYU ALARAK SEÇİLMESİ

CHP KURULTAYININ EN ANLAMLI SONUCU…
06 Şubat 2018 - 09:24
Siyasetin ileriye dönük mesajlar veren, sorumluluklar yükleyen, gösterişsiz ama yüksek anlamlı sonuçları vardır.

Kılıçdaroğlu’na rakip çıkanlar tutmamıştır. Delege bu rakipleri en azından CHP geleneğine uygun bulmamıştır. Üstelik CHP örgütünün seçmen tabanının partiye yeni bir kan gereğini kabul etmesine bunun bir zaruret, Türkiye için bir zaruret olmasına rağmen olmamış, başarılamamıştır.

Son CHP kurultayında en yüksek ısı parti meclisine girme konusunda yaşanmıştır.

Genel başkanın yaptığı parti meclisi listesi dokuz kişi tarafından çizilmiştir. Üstelik bu çizilen isimler son derece dikkatli ve anlamlıdır. Ve bu arada delinen parti meclisine girmek için olağanüstü çabalar harcanan bir seçimde PROF. DR. HALUK KOÇ delegenin en yüksek tercihi ile seçilmiştir.

Üstelik bir süre önce Prof. Dr. Haluk Koç’un başarıyla sürüklediği parti sözcülüğü bizzat genel başkan tarafından kendisinden alınarak unutturulmak istenmesine ve Sayın Koç’un parti meclisine seçilmek için tek bir kişiye istete, teklifte bulunmamasına rağmen en yüksek oyla seçilmiş olması değerlerin unutulması için geriye çekilmesinin tam tersi bir reaksiyonla özlenmesine neden olduğunu ortaya koymuştur.

Siyasette siz istediğiniz için değil, İSTENDİĞİNİZ zaman var olursunuz.

CHP kurultayının Prof. Dr. Haluk Koç’la verdiği mesajı özellikle CHP’de herkes çok iyi algılamalıdır.

Son yapılan CHP kurultayını eğer doğru okursanız parti tabanının verdiği önemli mesaj bizzat genel başkan Kılıçdaroğlu tarafından ekranlardan çok yakıştığı siyasal vitrininden geri çekilen Sayın Koç’a CHP tabanının yüksek teveccühüdür.

Bilinsin ki Prof. Dr. Haluk Koç CHP geleneğinin bütün özelliklerini taşıyan parti tabanında ve toplumda izlenen, gözlenen bir politikacıdır.

Bütün sorun zamanın bu birikimle çakışmasıdır. 

Tekrar ediyorum:

Siyasette siz istediğiniz için değil sizi istedikleri için basamakları çıkarsınız.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum