Cinsellikle ilgili söylenen en büyük yalanlar!

Bugüne kadar cinsellikle ilgili ne biliyorsanız unutun! Çünkü seksle ilgili tüm gerçekler ortaya çıkıyor. İşte herkesin doğru sandığı seks yalanları .

Cinsellikle ilgili söylenen en büyük yalanlar!
08 Ağustos 2019 - 10:38





ERKEĞİN PENİS BOYU, CİNSEL İLİŞKİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR!

Ergenlikten bu yana erkekler birbirleriyle cinsel organlarının uzunluğu hakkında çeşitli diyaloglara girer. Bu diyalogların sonunda ise penis boyu diğerlerine göre kısa olan genelde kendini güçsüz hisseder. Ne de olsa şöyle bir inanç var: Erkeğin cinsel organı ortalamanın altında olursa cinsel ilişkide kadını tatmin edemez. Halbuki durum o kadar farklı ki...






ERKEĞİN PENİS BOYU, CİNSEL İLİŞKİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR!

Cinselliğin anatomik ve fizyolojik özelliklerine bakıldığında penis boyunun cinsel ilişki için önemli olmadığı görülüyor.Bu konudaki yanlış inanış, erkeklerde penis boylarının yeterli olup olmadığıyla ilgili kaygılarla kendini gösteren, cinsel kimlikleriyle ilgili kuşkularını yansıtıyor.






SEKS SIRASINDA KONUŞMAK ERKEĞİN LİBİDOSUNU DÜŞÜRÜR

Bazı erkekler cinsel ilişki sırasında kulağına fısıldanmasından ya da "dirty talk" denilen seksi konuşmalardan hoşlanmıyor olabilir. Ama bu, sesli konuşmaların erkeğin o an libidosunu düşürdüğü anlamına gelmez. Tam tersi cinsel ilişki esnasında çiftlerin birbirlerine ne hissettikleri ve o esnada neyi tercih ettiklerine dair geribildirimde bulunması konsantrasyonlarını ve dolayısıyla cinsel hazzı artırıyor.Fantezilerin karşılıklı uygunluklar ölçüsünde yaşanması ise kişilerin kendi içlerinde sakladıkları, cinsel yaşamlarına sokmadıkları arzularının ifade edilmesi ve yaşanmasını sağlıyor.






BİR ERKEK NE KADAR ÜST ÜSTE SEVİŞEBİLİYORSA YATAKTA O KADAR İYİDİR

Özellikle kadınlar erkeklerin hiç durmadan cinsel ilişkiye girme arzularının olduğunu düşünür hatta üst üste sevişemeyen erkeği güçsüz olarak kabul eder.Fakat bir erkek ereksiyon yaşayıp ardından boşalıyorsa filmlerde ya da pornografik yayınlarda olduğu gibi hemen her şeyi başa sarıp yeniden cinsel ilişkiye giremeyebilir.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum