'Corona' günlerinde seks oyuncağı satışları patladı

‘Corona‘ günlerinde yalnızca makarna, tuvalet kağıdı gibi ürünlerin satışı artmadı. Seks oyuncakları satışında da patlama yaşandı.

'Corona' günlerinde seks oyuncağı satışları patladı
06 Nisan 2020 - 12:56
Vice’ın haberine göre seks oyuncakları satışı ‘corona’ salgını sırasında fırladı. Beş büyük seks oyuncağı markasının satışları mart ayında önemli ölçüde arttı.
Reklam

 
 

WeVibe ve Womanizer marklarının satıcısı olan WOW Tech Group’tan bir yetkili 25 Mart’ta aylık satış tahminlerinin yüzde 40 üstüne çıktıklarını belirtirken, özellikle mastürbasyon için kullanılan Womanizer’ın satışlarının oldukça yüksek olduğunun altını çizdi.

‘Geçen yıl bu zamana oranla üç kat arttı’

b-Vibe, Le Wand, and The Cowgirl markalarının sahibi olan COTR da mart ayında satışları yükselen şirketlerden. Şirketin kurucusu ve CEO’su Alicia Sinclair üç markanın online satışlarının geçen yıl bu zamana oranla üç kat arttığını söyledi.

Sinclair alışveriş alışkanlıklarının da değiştiğini gözlemlediğini anlattı: “Market alışverişinde yapılan istifçiliğe benziyor. İnsanlar geçmişte nadiren aldıkları şeyleri gelecekte belki ihtiyacı olur diye almaya başladı. Dört-beş tane aksesuar alıyorlar ya da bir ürünün birçok farklı çeşidini… Sanki uzun vade için yatırım yapıyor gibiler.”
Reklam

 

Satışlardan insanların seks oyuncaklarının hijyenine de önem verdiği görülüyor. Sinclair normalde çok satılmayan, oyuncakları sterilize etmek için kullanılan ‘UV sterilizasyon kesesi’ninde bu süreçte çok satmaya başladığını anlattı. Sinclair, UV kesesinin asıl amacına ek olarak anahtar, cep telefonu gibi eşyaları temizlemek için de satın alındığını tahmin ediyor.

‘Corona’ günlerinde seks: Mümkün mü, nasıl?

YORUMLAR

  • 0 Yorum