Danimarka'da silikon seks bebeklerinin çalıştığı genelev açıldı

Danimarka’nın Arhus kentinde plastik seks bebeklerinin ‘çalıştığı’ ‘Doll House’ (Bebek Evi) isimli bir genelev açıldı. Genelev, ilk gününde 18 müşteriyi ağırladı.

Danimarka'da silikon seks bebeklerinin çalıştığı genelev açıldı
03 Mart 2018 - 12:08
Arhus Stiftstidende sitesinin aktardığına göre, Danimarka'nın Arhus kentinde ülkenin ilk silikon seks bebeği genelevi açıldı. ‘Kadınların hayır demediği yer' sloganıyla yola çıkan ‘Doll House' isimli geneleve ilk gününde 18 kişi gitti.

Müdür Maria Nielsen, gazetecileri genelevde gezdirirken, seks bebeklerinin açılıştan önce testten geçirildiğini belirtti.

Farklı temalara göre döşenmiş 4 oda ve 5 seks bebeğinin bulunduğu geneleve kamuoyunun ilgisi de yoğundu.

Müzeye dönüşecek



Seksologlar Doll House'un gerçek bir genelevden çok bir müzeye dönüşeceğini, burada yapılanın da seksten çok mastürbasyon olacağını savundu.

Nielsen ise genelevin parlak bir geleceği olduğunu, insanlara güvenli bir ortamda fantezilerini gerçekleştirebilme imkanı vereceğini söyledi.

Genelevde müşterilere neler yapıp neler yapmamaları gerektiğini, hangi durumlarda zarar görebileceğini anlatan bir hostes de bulunuyor. Her biri yaklaşık 50 kilo olan silikon bebekler her kullanımdan sonra temizleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum