DEDEKTİF GİBİ İZ SÜREN AVUKAT ENES SENCER MÜVEKKİLİNİ 160 YIL HAPİS CEZASINDAN KURTARDI.

Bursa’da yaşayan M.E banka hesaplarını dolandırıcılara kaptırması üzerine hesapları yasa dışı işlerde kullanıldı ve 20 mağdur tarafından şikayete uğrayınca 160 sene hapis cezası ile karşı karşıya kaldı.

DEDEKTİF GİBİ İZ SÜREN AVUKAT ENES SENCER MÜVEKKİLİNİ 160 YIL HAPİS CEZASINDAN KURTARDI.
08 Mayıs 2024 - 10:56

M.E’ye Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde  bilişim sistemlerinin aracı olarak kullanılması suçundan dava açıldı. Mağdurların parası M.E’nin kendi hesaplarından geçtiği için suçun faili olarak görüldü.

Avukat Enes Sencer adeta bir dedektif gibi iz sürerek ilgili hesapların IP adreslerinin tespitini yaptırdı ve suç şebekesinin oyununu 1 sene içerisinde çözdü.

KRİMİNAL İNCELEME

Avukat Enes Sencer dosya içerisindeki bütün evraların ayrı ayrı teknik takibini ve incelemesini isteyerek gerçeğe ulaştı
YARGILAMA SONUCUNDA M.E BERAAT ETTİ
Yaklaşık 1 sene tutuklu kalan M.E son celse hem tahliye olup hem beraat etti .  Avukat Enes Sencer , alınan savunmalar, toplanan deliller, mahkemenin kararını inceledikten sonra, mağdurlara teker teker ulaşarak olay zincirini ortaya çıkardı. 1 yılı aşkın tutuklu bulunan sanık  M.E 7 Mayıstatahliye  ile birlikte beraat etti.
VATANDAŞLARIMIZIN BANKA HESAPLARINA ÇOK DAHA DİKKAT ETMESI GEREKMEKTEDIR.
Süreci anlatan M.E’nin avukatı Enes Sencer "Müvekkilim 45yaşında, mütevazi bir hayat yaşayan, hayatında daha önce hiç bir adli vaka ile karşılaşmamış bir vatandaştır. Kendisi Bursa ilinde ikamet etmektedir. M.E Bursa’da halk tarafından da tanınmakta ve maddi durumu oldukça iyidir. Müvekkilimin  telefonuna yerleştirilen bir program ile hiçbir ilgisi olmayan  suçlarla karşı karşıya kalmış ve gerekli teknik incelemeler sonucunda aklanmıştır. Yorucu bir süreç olduğundan vatandaşlarımız bankacılık işlemlerini yaparken çok dikkatli olmalılar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum