Devlet Bahçeli'nin ''iftiracılar'' listesine tepki yağıyor

MHP lideri Bahçeli, aralarında gazeteci, yazar ve anket şirketi sahiplerinin de bulunduğu bir liste ile ''Sayısız iftiranıza teşekkür ederim'' başlıklı bir ilan yayınladı. Listedeki isimlerden Bahçeli'ye sert tepki geldi.

Devlet Bahçeli'nin ''iftiracılar'' listesine tepki yağıyor
26 Haziran 2018 - 23:01
MHP'ye yakınlığıyla bilinen Bengü Türk kanalının internet sitesinde de yayınlanan videoda Devlet Bahçeli, aralarında gazeteci, yazar, anket şirketi sahibini MHP’ye iftira atma ve kötülemekle suçladı. Bahçeli'nin suçlamalarına tepki gecikmedi. İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları;

İSMAİL SAYMAZ

Bahçeli'nin ithamlarına ilk cevap gazeteci İsmail Saymaz'dan geldi. Saymaz, Twitter'da paylaştığı mesajda listede adının bulunduğunu hatırlatarak " İftira attığım suçlamasını reddediyor, haksızlık sayıyorum. Ben sadece mesleğim gereği bilgi verdim, tahlil ve kritik ettim" dedi.

BARIŞ YARKADAŞ

CHP eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da Bahçeli'nin sözlerine sert tepki gösterdi. Yarkadaş, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün verdiği ilan, gazetecileri hedef göstermekten ve toplumsal barışı zedelenmekten başka hiçbir işe yaramaz. Bahçeli'nin tutumu, düşünceyi ifade özgürlüğüne yönelik ağır bir saldırıdır ve kabul edilemez bir davranıştır." ifadelerini kullandı.

MEHMET BEKAROĞLU

Bahçeli'ye tepki gösteren bir diğer isim de CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu oldu. Bekaroğlu Twitter hesabından, "MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bugün gazetecileri hedef gösteren gazete ilanı önümüzdeki dönemin nasıl olacağınına dair işarettir." mesajını paylaştı.

Bahçeli'den günlerce konuşulacak ''teşekkür'' videosuBahçeli'den günlerce konuşulacak ''teşekkür'' videosu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum