Dilipak 18 Ekim 2019'da ne oldu?

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, '18 Ekim 2019'da ne oldu?' başlıklı yazısında dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Dilipak 18 Ekim 2019'da ne oldu?
26 Mart 2020 - 20:54
Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün kaleme aldığı yazısında koronavirüs salgını ile ilgili önemli bilgiler verdi.

İşte Dilipak'ın '18 Ekim 2019'da ne oldu?' başlıklı yazısı:

Bir “Biyolojik savaş” iddiası ile karşı karşıyayız.

Dünya Sağlık Örgütü ve Uluslararası Ceza Mahkemesi niçin bu iddiaları soruşturmuyor?. Ülkelerin istihbarat örgütlerinin bu iddialar karşısında söyleyeceği bir söz yok mu? Olağan şüpheliler belli. Bu iddiaların merkezinde ABD var. Çin, İngiltere ve İran’ı suçlayanlar da var. Rockefeller de var Bill Gates de! Daha başkaları da var.

Benim anlatacaklarımın merkezinde Maryland Fort Detrick’teki ABD askeri biyo-savaş laboratuvarı var. Bu arada bu konudaki katkılarından dolayı Muammer Karabulut’a teşekkür ederim. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) direktörü Robert Redfield, ABD Kongre üyesi Harley Rouda’nın sorusunu cevaplarken, “grip nedeniyle ölen bazı Amerikalıların Yeni Koronavirüs için pozitif test edildiğini” itiraf etti.

Bu süreçte gündeme gelen, kafaları karıştıran soru şu: ABD, laboratuvarlarında biyolojik silah geliştirme konusunda bir çalışma yapıyor muydu? Bir “Marylandgate” skandalı ile karşı karşıya mıydık? Maryland Fort Detrick’de bulunan ABD Ordusu Tıbbi Araştırmalar Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Temmuz 2019’da, başarısız güvenlik denetiminden sonra kapatıldı. Bu arada ABD’de bir grip salgını başladı. ABD, Mart 2020’de internetteki çok sayıda İngilizce Koronavirüs haber raporunu sildi! Mart başından itibaren bizim Sağlık Bakanlığı da influenza raporlarının yayınını durdurdu!

ABD’nin Wuhan’da düzenlenen 7. Askeri Dünya Oyunları’na (18-27 Ekim 2019), katılan 369 oyuncusuna test yapıldı mı, bir bilgi yok. ABD’deki salgında Çin etkisi olabilir mi? İlginçtir; ABD, tarihinde ilk defa bir olimpiyattan hiç altın madalya almadan ayrıldı.

Durun, dahası var, “Melinda ve Bill Gates Vakfı”nın İngiltere’deki Koronavirüs aşı patenti alan “Pirbright Enstitüsü”ne fon sağladığı, fakat daha sonra bu patentin, Yeni Koronavirüs, 2019-nCoV için geçerli olmadığı açıklandı.

İşin “bam” noktası şurada: 18 Ekim 2019’da “Bill ve Melinda Gates Vakfı”, “Johns Hopkins Bloomberg Halk Sağlığı Okulu” ve “Dünya Ekonomik Forumu” ile birlikte “EVENT 201” adlı bir etkinlik düzenlendi. Katılımcılar arasında “NBC Universal (General Elektrik sahibi Yayıncı kuruluş), UPS (Dağıtım şirketi) ve Johnson & Johnson” temsilcileri de vardı. İddia o ki, toplantıdan 2.5 ay sonra Wuhan’da ortaya çıkan Coronavirüs, CAPS adı ile (Koronavirüs Bağlantılı Akciğer Sendromu) sağlık ve toplumsal etkileri aynen tartışıldığı gibi ortaya çıktı. Bill Gates’in patent başvurusunu hatırlatan F. William Engdahldediği gibi, “bütün bu olanlar arasında Şeytani bir aklın süreci yönettiğini görmezden gelecek olursak” o zaman “Bill Gates’in geleceği bilen bir kahin olduğunu itiraf etmeliyiz.”

“ABD askeri laboratuvarı” ile aynı kentte bulunan “Maryland özel statüye sahip Johns Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi”nde “zoonotic / hayvanlardan insanlara buluşan koronavirüs salgını üzerinde çalışıyordu birileri. EVENT 201 adlı Pandemi senaryosunda Brezilya, Çin, ABD, Portekiz gibi model ülkelerdeki muhtemel etkileri tartışılıyordu. Mikrop havayolu ile dünyaya yayılıyor, aşısı bulunamıyor ve iki yıl sürüyordu. İlk haftadan sonra katlanarak artan salgın sonucu 18 ayda 65 milyon insan hayatını kaybettikten sonra salgın kontrol altına alınabiliyordu.Rivayet o ki, 18 Ekim 2019 tarihli toplantıda, 31 Aralık 2019’dan 21 Mart 2020’ye kadar yaşanan gerçekler, dünyanın 15 VIP kişisinin 3,5 saat süren pandemi simülasyonu sonrası hayata geçirildi. Bu kişilerden biri de Pekin’deki “Çin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi” Genel Müdürü olan, ayrıca Pekin’deki Çin Bilimler Akademisi Merkezi Patojen Mikrobiyoloji ve İmmünoloji Laboratuvarı direktörü, Çin Biyoteknoloji Derneği ile Asya Biyoteknoloji Federasyonu (AFOB) Başkanı, virüs ekolojisi ve moleküler biyoloji uzmanlık alanı olan Prof. G. Fu Gao idi.

Fu Gao’nun adı ilk kez, “Yeni Koronavirüsün kökeni, Wuhan deniz ürünleri pazarında yasadışı olarak satılan yaban hayvanlarıdır” açıklaması ile gündeme geldi. Ve ardından uzun bir süre bu pazarda satılan yaban hayvanlar ile uğraştı. Arkasından Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zhao Lijian attığı tweet’te, Çin’in Wuhan kentinde 18-27 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen 7. Askeri Dünya Oyunları’na katılan ABD’yi hedef göstererek, “Virüsün arkasında ABD ordusu olabilir” dedi.. Çinli G. Fu Gao 18 Ekim 2019 EVENT 201’de iken aynı gün Çin’deki Askeri Olimpiyatlarda ABD’li askerler, hiç altın madalya almadılar. Ama iddia o ki, virüs dağıtarak ülkelerine döndüler!..

Anlatacaklarımın arkası da var. Arkası yarın. Selâm ve dua ile..

YORUMLAR

  • 0 Yorum