DMAX kanalında bikinili kadınlara tuhaf sansür

ABD'li Discovery Grubuna ait DMAX ekranlarında akıl almaz sansür dikkatlerden kaçmadı. Gizli Suları Keşfet programında genç kadınların bikinileri sanki çıplakmış gibi buzlanarak yayınlandı.

DMAX kanalında bikinili kadınlara tuhaf sansür
23 Temmuz 2019 - 09:44
NTV Spor kanalını Mart 2018'de satın alan Discovery Grubu, DMAX logosuyla yayınını sürdürüyor.

DMAX, geçen bir yılda, keyifli belgeselleriyle kendi izleyici kitlesini de yaratmayı başardı.

Ancak son dönemde DMAX kanalını izleyenler gözlerine inanamıyor..

 

 

Sansürcülükte en muhafazakar kanalları bile sollayan DMAX bikini görüntüsünü böyle sansürledi.



Gizli koyları tanıtan Gizli Suları Keşfet programında genç kadınların bikinileri ve kalçaları buzlanarak ekranlara getirildi.

Magazin programları bile daha fazla bikinili kızların ve ünlülerin görüntülerine yer verirken ABD'li medya kuruluşunun tuhaf sansürü tepkilere neden oldu.

Sosyal medyada da tepkiler var.





NTV Spor kapandı! DMAX geldi...

Discovery Communications, Türkiye’de Doğuş Yayın Grubu’ndan NTV Spor’un ulusal yayın frekansını geçtiğimiz yıl satın aldı

DMAX, Discovery Communications'ın Türkiye'de 17 Mart 2018'te NTV Spor'un yerine kurduğu erkeklere yönelik yaşam tarzı ve eğlence içerikli televizyon kanalı.

Yayın içeriklerinde zorlu meslekler, spor ve arabalar gibi erkeklere yönelik konular barındırmaktadır.

DISCOVERY COMMUNICATIONS KİMDİR?

Discovery Communications 220’den fazla ülkede toplam yaklaşık olarak 3 milyar aboneye sahip dünyanın bir numaralı gerçeğe dayalı içerik sağlayan medya kuruluşudur.

Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science ve Investigation Discovery liderliğinde ABD’li ortak teşebbüsü OWN: Oprah Winfrey Network’ü de içeren yayın ağı ile Discovery, insanların meraklarını gidermek için çalışmaktadır.

Discovery aynı zamanda Avrupa, Pasifik Asya, Orta Doğu ve Afrika’da yayınlanan ilk spor eğlence grubu Eurosport International’in çoğunluk hissesine sahiptir.

Discovery ayrıca okullar için hazırlanan eğitim ürünleri ve hizmetlerinin lider sağlayıcısıdır ve ödüllü seri K-12 dijital ders kitabı dahil olmak üzere birçok farklı dijital medya hizmetinin sahibi ve uygulayıcısıdır. 16 Discovery markası; Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 109 ülkede yaklaşık 504 milyon kişiye 20 farklı dilde yayın yapmaktadır.
Anıl Orman / Medyafaresi.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum