Ece Erken'in eşi, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na silahlı saldırı... Hayatını kaybetti

Eski BJK yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Ece Erken'in eşi, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na silahlı saldırı... Hayatını kaybetti
27 Ocak 2022 - 11:20

İstanbul Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi.

Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu'nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

SALDIRI SONRASI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntüler de sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. 

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü, Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

"BEN NASIL YAŞAYACAĞIM"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda vefat etmesi ardından Erken'in, "Ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım!" dediği belirtildi.

EŞİYLE SON FOTOĞRAFI

Ünlü sunucu yılbaşında oğlu Eymen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk eşinden olan çocuklarıyla çekildiği fotoğrafları paylaşmıştı. Erken, "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz." notunu düşmüştü.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu sunucu Ece Erken ile evliydi. 

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum