Ekim 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Ekim 2023 aylık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor? Gökyüzü inanılmaz hareketli!..

Ekim 2023 aylık burç yorumları
01 Ekim 2023 - 08:31 - Güncelleme: 02 Ekim 2023 - 07:46

Ekim ayı genel etkiler:

5 Ekim Merkür Terazi burcunda: Adalet, hak, hukuk, diplomasi, uluslararası ilişkiler, muhalefet partisi ve yetkilileri bu dönem oldukça yoğun bir şekilde gündeme gelecektir. Kararsız ve ikilemler arasında kalacağımız bir dönem. Kendi değerimizin ve gücümüzün farkına varmak isteyeceğimiz bir dönemde olacağız.

 

9 Ekim Venüs Başak burcunda: Aşkı yaşayış biçimimiz, aşkımızı ifade ediş şeklimiz, güzellik ve estetik anlayışımız, sanata verdiğimiz önem ve hayattan aldığımız keyif bir anda değişebilir. Bu dönem özellikle ilişkileri zorlayabilir, keyifli anlar yaşamak için gösterdiğiniz çaba hiçe sayılabilir, yani biraz tadımız kaçabilir!

12 Ekim Mars Akrep burcunda: Savaşmak isteyen Mars, bu savaşı kazanmak için her türlü girişimin mubah olduğunu savunan Akrep burcunda olacak. Sinsice, kurallı, derinden, hesaplar yaparak, taktiksel davranacağımız bir dönemdeyiz. Yaptığımız iş, ilgilendiğimiz konu her ne ise o konuda güç ve iktidar kazanmak için çaba sarf edeceğiz. Yaptığınız her hareket hem sizin hem de çevrenizdekiler için son derece dönüştürücü olacak. Her konuda pisliklerin ortaya çıkması ve bunları temizleme vakti!

14 Ekim Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması: Evlilikler, uzun vadeli olan ilişkiler, anlaşmalar vs. bitirebilecek etkide bir tutulma olacak. Aniden salgın hastalıklar baş gösterebilirken, bu dönemde siyasette pek çok ayrılıklar görülebilir.

22 Ekim Merkür Akrep burcunda: Düşünce kalıplarınızı kırarak yenilerine yol açmak isteyebilirsiniz. Ben demek yerine biz demeye başlayabiliriz. Kuşkucu ve şüpheci yaklaşımların yıpratıcı özellikleriyle yüzleşebiliriz. Hayatın sürekli olumsuz taraflarını görmek yerine, hayatınıza güzellik ve uyumu getirecek olan şeylerin listesini oluşturmak fayda sağlayabilir.

Ekim ayı burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Ekim 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: 5 Ekim itibariyle ikili ilişkiler evinize geçiş yapan Merkür’ün etkisi ilişkilerinizde alacağınız teklifleri, sözleşmeleri ve seyahatleri müjdelemektedir. Önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde hem iş hem de aşk konusunda alacağınız kararlar sizi sevindirebilir. Hayatınızda birtakım kararlar alırken ve seçimler yaparken çok fazla güçlük çekebilir ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Hata yapmak istemiyorsanız hedefleriniz doğrultusunda dikkatli hareket etmenizde fayda olabilir.

Venüs, 9 Ekim itibariyle hayatınızın akışına renk ve hareket getirecek. Bu hareket ile birlikte bolluğu ve bereketi, kariyer anlamında ummadığınız sürpriz destekleri bulabileceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Sizin için güzel sonuçlar doğuracaktır ilerleyen zamanlarda. Ancak bu dönem iyiye ve güzele odaklanmanızı, korkularınızın yerine sakinliği ve dinginliği tercih etmenizi tavsiye ederim. Çalışma ortamınızda size destek veren insanlar olacak. Aynı zamanda bir partner, ruh eşiniz ile karşılaşmanız da söz konusu.

12 Ekim itibariyle Mars Akrep burcuna geçiyor. Bu Mars transiti; gücünüzü yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret ediyor. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz. Bu süreçte özellikle duygusal anlamda birtakım krizlere çekilebilirsiniz, ama bunları ustaca yönetebileceksiniz. Keza bu dönem libidonuzda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma ile birlikte eğer ki bir partneriniz var ise ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Yalnız olanlar yalnızlıklarına bu tarihe kadar son verebilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Zorluklarla ve mücadelelerle geçen bir süreci arkanızda bırakmak üzeresiniz. İleriye doğru kendi iradenizle atılabilecek büyük adımlar size huzur getirebilir. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir. Bu dönemde kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşmak faydalı olabilir. Merkür sizi derin düşüncelere sevk edecek bir alanda ilerlerken, ortak hesaplarınız ve ortaklaşa kazançlarınız ile ilgili haberler alabilirsiniz. Hesaplarınızı, vergi ve banka işlerinizi inceleyip hesaplar yapabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Ekim 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: 5 Ekim tarihinde Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte kendinizi yeni bir düzen oturtma çabasında bulacaksınız. Günlük akışınızla ve çalışma koşullarınızla ilgili yepyeni bir süreç sizi beklemekte. Bu bağlamda bireysel çalışırken grup çalışmasına geçiş yapabilirsiniz. Yeni alacağınız bir bilgisayar, bir araba işlerinizi daha da kolaylaştıracaktır. Bu dönem size çalışma alanında sürprizleri getirecektir. Başarı ve bolluğun ilk adımlarını atabilirsiniz.

9 Ekim’de Venüs Başak transiti 5. evinizde gerçekleşiyor ve bu da sizin aşk hayatınızda, varsa çocuklarınız ile ilgili olan alanlarda mutluluğu ve huzuru beraberinde getiriyor. Tatile çıkmış olabilirsiniz, tatil fırsatları, yurtdışı organizasyonları, eğitim ile ilgili alanlarda çocuklarınızdan yana ve kendinizden yana sevineceğiniz bir sürecin içerisinde olacaksınız. Bu dönem dikkat edilmesi gereken nokta arkadaş çevrelerinizde ve bulunduğunuz ortamlarda destek alabilirsiniz, ummadığınız bir şekilde arzu etmiş olduğunuz hayallerinize kavuşabileceğiniz gibi bu dönemi bolluk ve bereket içerisinde sürprizlerle de yaşayabilirsiniz. Yeni yapılacak sözleşmeler, kardeşlerinizden yana alacağınız destek ile birlikte hayatınızda olumlu anlamda dönüşümü yaşayacağınız bir süreci deneyimleyeceksiniz.

12 Ekim’de Mars Akrep burcunda seyrine başlıyor. İlişkiler, ortaklıklar ile ilgili çaba sarf edeceğiniz bir dönem. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu da unutmamak gerek! Ortak, eş veya partnerinizle ustaca tartışma ve savaşlara da girebilirsiniz bu süreçte. Bu alanda bir süreliğine huzuru bir kenara kaldıracaksınız.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Özellikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. İş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli ve size mutluluk veren bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür’ün ilişki evine girmesi, geveze ve muhabbetli bir dönem başlatırken, eşinizin çok konuşmasından mustarip olabilirsiniz. Haber almak ve iletişimde olmadığınız kişilerle iletişime girmek için ticaret içeren karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Ortağınız veya eşinizle aranızdaki ilişkiyi sorgulatabilir. Çalışma ortamınızda ekip arkadaşlarınızla yersiz çatışmalar söz konusu olabilir. Hizmetlilerimizle aramızda güven problemleri yaşanabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrolleri ile ilgilenmek durumunda kalınabilir. İş yerinizde yurt dışı bağlantılı yapılacak olan sözleşmelerde pürüzler yaşanabilir konuyla ilgili inancınızı yitirebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Ekim 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: 5 Ekim’de Terazi burcuna geçiş yapan Merkür’le birlikte aşk hayatınızın renklendiğini göreceksiniz. Daha doğru bir şekilde iletişim kurabileceğiniz keyifli ve eğlenceli tatillerin olacağı, sosyalleşmelerin yaşanacağı bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Aynı zamanda evli olanlar, çocuk sahibi olmak istiyorlarsa bu dönem bunun kararını alabilirler. 22 Ekim’e kadar devam eden bu süreçte olabilecek kayıplar ve hayal kırıklıklarıyla alakalı durumlardan dolayı kendinizi yenilmiş hissedebilirsiniz. Özellikle duygusal açıdan yetersiz duyguların ön planda olabileceği bir dönem geçirmeniz söz konusu olabilir.

9 Ekim’de Venüs Başak transiti 4. evinizde gerçekleşiyor ve burada sizin hayatınıza emlak alım-satım, yuva temaları ile ilgili şansı da beraberinde getiriyor. Mirasla ilgili olan konularda uzlaşma sağlamış olabilirsiniz ve ev, evlilik ile ilgili boşanma, teklif etme gibi konular hayatınızda. Bu dönem deneyimleyeceğiniz ve yaşayacağınız süreçler. Sevgili İkizler özellikle ani sorunlar, stres ve sinirlerinizin gergin olduğu bir dönemin içerisindesiniz. Mümkünse daha sakin ve daha izlemede kalarak bu süreci geçirmenizi tavsiye ediyorum.

12 Ekim tarihi itibariyle Mars Akrep burcunda transit yapıyor. Çalışma ortamı, proje üretme, günlük rutin yapmanız gerekenler, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine çaba sarf edeceğiniz bir dönem olacaktır. Mars güçlü bir yerleşimde olduğundan dolayı, bu konulardaki tüm girişimlerinizden olumlu ve hızlı sonuçlar alacağınıza işaret ediyor. İşleriniz hızlı bir şekilde yürüyecek, çözülecek, iş yerinizde hakkınızı daha etkin bir şekilde savunabilecek, daha hızlı ve rahat kilo verebilecek, uzun süredir yapmayı planladığınız ama yapmadığınız işlerinize hız vermeye başlayabileceksiniz.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulmanın odaklanacağı konular aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, hayatın zevk ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek olacak.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür iş hayatının günlük telaşesini rahatla yürütebileceği bir alana girerek, günlük iş ve çalışma arkadaşları gündemlerinizi hızlandıracak. İş için seyahat edebilir, yazışmaların ve telefon trafiğinin çok yoğun olduğu ofis günlerinden geçebilirsiniz. Hiç ummadığınız anda bir hareket haline geçiş yapmanız olası. Seyahat edebilirsiniz, iş gereği yurt dışında dışında olabilirsiniz. Bununla birlikte sağlıkla ilgili birtakım beslenme düzenini değişikleri söz konusu. İlaçlar kullanabileceğiniz bir dönem. Kendinize özen göstererek bu süreci en iyi şekilde atlatabilirsiniz diyorum.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ekim 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 5 Ekim itibariyle Terazi burcuna geçiş yapan Merkür’ün etkisi aile hayatı ve yuva temasını ön plana çıkartıyor. Taşınmayla ilgili birtakım kararlar arifesinde olabilirsiniz. Ev konusu sizin için daha fazla ön planda olacaktır. Bu dönem yazlıktan kışlığa geçiş, ev değişiklikleriyle ilgili konular ön planda olacak. 22 Ekim’e kadar devam eden bu süreçte hayatınızda keyfi ve zamansız ayrılıkla karşı karşıya kalabiliriz. Yüklerinizden kurtulabileceğiniz ve kaybetme duygusu yaşayabileceğiniz bir süreç geçirebilirsiniz.

9 Ekim itibariyle Venüs Başak seyri size kardeş veya yakın çevrenizden alacağınız destekler ile şans ve fırsatları beraberinde getiriyor. Burada uzun zamandan beri arzu ettiğiniz grup çalışmaları ile ilgili yaratıcılık ve eforları düzgün bir şekilde yapabilir, sonuçlarını alabilirsiniz. Aynı zamanda sizi dönüştüren birtakım çalışmalar da denemeniz olası. Size destek veren bir süreç var ve bu süreçte iş hayatınız ile ilgili olumlu destekleri , yeni iş fırsatlarını, müşterileri deneyimleyeceğiniz bir süreci yaşayacaksınız.

12 Ekim’de Mars Akrep transiti gerçekleşiyor. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın aşk, özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret ediyor. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz. Bunun yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma ile birlikte ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda biri yok ise gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür, daha cesur ve kalpten konuşacağınız bir alana girerken varsa çocuklarınız ile ilgili haberler alabileceğinizi gösteriyor. Aşk hayatında konuşanın, derdini anlatanın kazanacağı doğru sözcükleri bulmakta zorlanmayacağınız bir dönem olabilir. Aynı zamanda iletişiminizin derinleştiği, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir süreç de olabilir. Eğer kalbiniz boşsa insanlarla tanışmanız olası. Sonrasında bu görüşmeler ciddi bir ilişkiye dönüşme ihtimali taşıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dönem mutlu haberler alma olasılığı var.

aslan burcu

Aslan burcu Ekim 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sağlık konusunda olumsuzluklar, ailevi sağlık sorunları veya sıkıntılarla sürpriz bir şekilde karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat olumlu gelişmeler ve iyileşmeler çok hızlı bir şekilde gerçekleşebilir. Yaşamınızın her alanında gerek duygusal hayatınızda gerek maddi dünyanızda emeklerinizin karşılığını alabiliriz. Kardeşlerinizden alacağınız maddi ve manevi destekler sizin enerjinizi yükseltecek. Birlikte yapacağınız seyahatler, görüşmeler ve sözleşmelerin iş hayatınıza olan katkısı enerjinizi yükseltebilir.

9 Ekim’de para hanenize giren Venüs ile birlikte maddi ve manevi olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, yeni gelir fırsatlarının önünüze çıkacağı şanslı bir dönemdesiniz. Yalnız giderlerle ilgili bazı konularda netleşemiyorsunuz, burada farkındalığınızı yapmış olduğunuz işlere yönlendirerek ilerlemenizi tavsiye ederim. Bu dönem çalışma ortamınız ile ilgili yaşadığınız problemleri daha netleştireceksiniz. Kendiniz ile ilgili ve iş ortamınız veya günlük akışınız ve sağlık konuları ile ilgili olumlu iyileşmeler ve dönüşümleri de beraberinde yaşayacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz.

12 Ekim’de Mars Akrep burcunda seyrine başlıyor. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret ediyor. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulmanın etkisiyle birlikte spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta bu seyahate hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bu dönem özellikle kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmeye bakın!

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür de ev ve aile konularınızı gündeme getirip kafa yordururken, hep aklınızdan geçen ama yazıya dökemediğiniz şeyleri ifade etmeye başlayacaksınız. Evdeki elektronik aletleri değiştirebilir veya tamir ettirebilirsiniz. Öte yandan taşınma, ev değişimi alım-satım, miras konuları, aile kaynaklı birilerinin hayatınıza girip çıkması gibi konularla uğraşabileceğiniz bir dönem. Bu dönem içerisinde daha sakin ve izlemede kalırsanız sizin için avantajlı olacaktır.

başak burcu

Başak burcu Ekim 2023 yorumları

Başak burç yorumları: Finansal konularla ilgili yeni bir yatırım düşüncesine giriyorsunuz. Bu bağlamda para piyasalarındaki araçlara yatırım yapabilirsiniz. Eğer bir işiniz yoksa yeni bir işe başlayabilirsiniz. İlerleyen süreçte gerçekten kazançlı çıkacağınız yatırım ve iş konuları ön planda olacaktır. Gelir gider dengemizi kontrol altına almak isteyebiliriz. Aşırıya kaçan harcamalar söz konusu olabilir. Geleceğe yönelik yatırımlar yapmak isteyebiliriz. Hedeflerimize yönelik araştırmaları geçmişte olduğu gibi değil de daha fayda sağlayacak bilgileri bir araya getirip ilerlemek fayda sağlayabilir.

9 Ekim itibariyle sizin burcunuza geçiş yapan Venüs ile birlikte şansınızın arttığı, iş hayatı ile ikili ilişkilerde bolluk ve bereketi deneyimleyeceğiniz, uluslararası konulardan yana destek alacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Grup çalışmalarınız, kariyer hayatınız daha iyi ve anlamlı bir sürecin içerisine girecek. Aynı zamanda aşk hayatınız ile ilgili yeni değişim ve dönüşümler kapınızda. Keyfini sürün diyorum.

 

12 Ekim tarihi itibariyle Mars Akrep burcunda transit yapıyor. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre, kardeş, komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret ediyor. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak. Elinizdeki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir. Özellikle kadın desteği ile finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür iletişim trafiğinizi artırıyor ve beklenmedik seyahatlerden bahsediyor, yazışmalar ve cevaplar daha çabuk elinize ulaşacak. Fazla derin düşünecek fakat kısaca ifade etmeniz gerekecek, kaleminizin gücü artacak. İletişim trafiğinizde tam sizin istediğiniz gibi bir enerji akıyor. Yeni iş fırsatları, sözleşmeler, müşterilerinizin artacağı, yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden destek göreceğiniz zamanlar. İşlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Ekim 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: 5 Ekim itibariyle sizin burcunuza geçiş yapan Merkür’ün bu ayki seyri dolayısıyla hayatınızdaki hareketin fazlalaştığı, iletişimin daha yoğun aktığı bir sürecin içerisinde olacaksınız. Seyahatler, sözleşmeler ve portföyünüze kattığınız yeni müşteriler bu dönemde sizin için ön planda olacaktır. 22 Ekim’e kadar devam eden bu süreçte bir hastalıktan veya meydan okuyucu bir mücadelenizden başarılı bir şekilde çıkabileceğiniz sevinçleriniz söz konusu olabilir. Ama bu başarı sizin tedbirsiz davranmanıza sebebiyet verebilir. O yüzden çok fazla rahat ve dikkatsiz tutumlar sergilememelisiniz.

9 Ekim tarihi itibariyle 12.evinizde yerleşen Venüs’ün etkisi ile birlikte kendinize olan güveniniz ve farkındalığınız artacak. Kendi değerinizi daha iyi bilerek hayat yolculuğunuzda ilerlemeye başlayacaksınız ve enerjinizin yükselmesi sizin bütün günlük akışınıza etki edecek. Burada arzu etmiş olduğunuz düzeni ,akışı nihayet sağlayabilecek bir pozisyona geleceksiniz. Aynı zamanda şansınızın arttığı, başkalarından elde ettiğiniz gelirlerde de artışın olduğu bir dönemdesiniz. Venüs’ün Başak seyri size sürprizleri de beraberinde getirmekte.

12 Ekim tarihi itibariyle Mars Akrep burcunda transit yapıyor. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar olarak işleyecektir. Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım, Mars adama harcatır ama para gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız.

14 Ekim’de sizin burcunuzda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal birtakım kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkarabilirsiniz. Eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu olacak. Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür ekonomi hanenizi hızlandırıyor, nakit akışınız hızlanabilir. İleride gelir getirecek anlaşmalara imza atabilirsiniz. Ticaretin göstergesi Merkür’ün bu alana ziyareti, ticaret ve al-sat işlerinden kazançlı çıkılan günleri gösteriyor. Bu dönem yeni sözleşmeler söz konusu. Finansal anlamda size katkı sağlayacak ve büyütecek anlaşmalara imza atabilirsiniz. Yalnız bu sözleşmeleri ‘Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.’ sözüne uyacak bir şekilde derin ve detaylı analiz etmenizde fayda var. Ve bu incelemeler sizin bir şeyleri öğrendiğinizin göstergesi olacak. Hakkınızı sorup aradığınız dönemler.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ekim 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 5 Ekim tarihinde Terazi burcuna geçiş yapan Merkür’ün sayesinde yeni bir seyahat ve yer değişikliği görünüyor, uzun zamandan beri yapamadığınız ve çok arzuladığınız tatili gerçekleştireceksiniz! Kendinizi enerjik olarak daha iyi hissedeceğiniz bir sürecin başlangıcındasınız. 22 Ekim’e kadar devam eden bu süreçte iş hayatınızda yeni girişimler söz konusu olabilir, profesyonel çalışmalar sonucunda elde edebileceğiniz başarılar açığa çıkabilir. Parasal konularda yükselişe geçebilirsiniz. Ekonomik anlamda kendinize çok fazla güvenebileceğiniz bir süreçten geçmeniz söz konusu olabilir.

9 Ekim Venüs Başak transiti, sosyal çevrenizi harekete geçiriyor. Yeni gruplara, yeni arkadaş çevrelerine girip burada dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Aile ve aşk konuları ile ilgili yeni fırsatlar, yeni insanlar kapınızda. Bu insanlar sizinle bir arada olmak için efor sarf ediyorlar. Geçmişteki insanların tekrar kapınızı çalması, bir araya gelmeniz olası. Yakın çevrenizden size destek var. Özellikle aşk hayatınızın hareketlendiği ve uzun zamandan beri arzu ettiğiniz hayallerinizin gerçekleşmesi bu dönem söz konusu.

12 Ekim itibariyle Mars sizin burcunuza geçiyor. Uyku dönemi sona erdi! Artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınıza hız katma zamanı! Bu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanmanızda fayda var. Mars, gücünüzü yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret ediyor. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma haftasında içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Bunun yanı sıra lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. İlişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür’ün bu seyri ile mental olarak çok aktif olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yoğun haberlerin gelebileceği, ziyaretlere katılım gösterebileceğiniz, sosyal bir dönem başlıyor. Bu dönemde evden çıkmadan bile ne kadar sosyal olabileceğinize şaşıracaksınız. Sürpriz seyahatleri, yeni sözleşmeleri, yeni gelir kapıları, yeni aşk fırsatları kapınızda! Hatta size yeni araba ve cihazlar da alma enerjisi veriyor. Dolayısıyla bu dönem için güzel bir dönem. İyi değerlendirmenizde fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ekim 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: Sosyal çevrenizin, grup arkadaşlıklarınızın, iş birliklerinizin ön plana çıktığı ve seyahatlerle çalışmaların bir arada yürütüleceği bir dönemi deneyimliyorsunuz. Bu dönem size iyi gelecek, kariyerinize etkili ve olumlu bir katkı sağlayacaktır. Özel hayatınızdaki problemleri zamana bırakacak olursanız zamanla kendiliğinden çözümlenmesi söz konusu. Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olay, olumlu gelişmelerle sonuçlanabilir. Girişimlerin olumlu seyretmesi, yeni bilgileri kavramakla alakalı kendinizi geliştirebileceğiniz bir süreç.

9 Ekim Venüs Başak seyri sizin hayatınızda kariyeriniz ile ilgili olan alanı tetiklemekte. Yeni iş fırsatları, kariyerde yükselme gibi konuları beraberinde getiriyor. Bu süreci olumlu bir şekilde değerlendirirseniz finansal anlamda arzu etmiş olduğunuz kazancı elde etmeniz söz konusu. Bu dönem sosyal medya ortamında veya dijital platformlarda yeni iş fırsatları ayağınıza gelebilir. Değerlendirirseniz çok güzel kazançlar elde etmeniz olası.

12 Ekim’de Mars Akrep transiti gerçekleşiyor. Çaba sarf edeceğiniz alanın, ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret ediyor. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma döneminde sosyal, hareketli ve dışa dönük bir süreç içinde olacaksınız. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir. Arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tam da sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Sosyal ortamınızda daha da popüler biri olacaksınız.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür geçişi bilinçaltınızı etkileyecektir, haberci rüyalar görebilirsiniz. Bağımlılıklarınızı fark etmek ve bırakmak için adım atmaya karar verebilirsiniz. İlhamlara açık fakat kendinizi biraz üşengeç hissedebileceğiniz bir dönem olabilir. Bir şeyleri deneyeceksiniz. Bu bir sevgili veya iş potansiyeli olabilir. Ancak bunun gerçek etkisini bir ay sonra elle tutulur şekilde görebileceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ekim 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 5 Ekim’de Terazi burcuna geçiş yapan Merkür’ün etkisiyle almış olduğunuz eğitimin etkisi, uluslararası çalışmalarda kendini gösterecek. Burada yeni bir sözleşme, yeni bir iş şekli gündemde olabilir. 22 Ekim’e kadar devam eden bu süreçte sizin için önceden değerli olan bir şeyin uğruna savaş vermiş olmak bir anda anlamsız gelebilir. Değer yargılarınızın farkına varmanız söz konusu olabilir. Emeklerinizin tam anlamıyla karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu dönem sizin için çalışma ve gayret etme zamanı! Hedeflerinize yönelik yeni iletişim sahaları geliştirebilirsiniz. Yeni projeler üretebilir ve otorite figürlerinin gözünde aranılan kişi olabilirsiniz. Ezber bozmak isteyebilir ve form değiştirmek isteyebilirsiniz.

9 Ekim itibariyle başlayacak Venüs’ün Başak seyri yurtdışı konuları, seyahat alanınızı ve uzak akrabalarınız ile ilgili sevinçli haberleri de beraberinde getiriyor. Kendinize güveninizin arttığı ve iyi hissettiğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Bu süreç özellikle bilinç altınızdaki değişim ve dönüşümü tetikliyor. Aynı zamanda finansal anlamda problemler ile uğraşıyor olabilirsiniz. Venüs ayrıca aşk hayatınızda keyifli vakitler geçirmeyi ve varsa çocuklarınız ile ilgilenerek güzel vakitler geçirmenizi müjdeliyor. Yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Bu yapmış olduğunuz sözleşmelerden yana da artı bir değer, küçük küçük kazançlar elde etmeniz olası.

12 Ekim tarihi itibariyle Mars Akrep burcunda transit yapıyor. Mars, çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret ediyor. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi! Bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Bir proje içinde olmanız gerekebilir veya teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Bu tutulma ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür arkadaşlık ilişkilerinizi canlandırırken, görüşmediğiniz kimseler ve sosyal çevrelerinizden haberler alabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarla seyahate çıkabilir, normalde iletişimde olmadığınız çevrelerle görüşebilirsiniz. Merkür size yeni iş tekliflerini, yeni iş fırsatlarını getiriyor. Aynı zamanda grup çalışmalarını ve yeni bir sosyal platformu da müjdelemekte. Kalbiniz boşsa böyle bir insanla karşılaşmanız söz konusu. Kısa bir seyahat yaparken o seyahatte aşkla karşılaşabilme ihtimali yüksek.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ekim 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: 5 Ekim’de Merkür’ün Terazi burcuna geçişi hayatınızda uzun bir tatili, yurt dışı planlarını ve yurt dışıyla ilgili çalışmaları ön plana çıkartıyor. Uzun zamandan beri arzu ettiğiniz bir eğitimi de bu dönem içerisinde alma imkânına sahip olabilirsiniz. Ekonomik anlamda sevindirici gelişmeler yaşamanızın yansıra duygusal hayatınızda da büyümeler gelişmeler yaşamanız muhtemeldir. Hayatınızdaki birtakım çatışmaların, mücadelelerin sonucunda önemli haberler ve önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem geçirmeniz söz konusu olabilir. Melankoli ve depresif bir durum söz konusu ise inançlarımız doğrultusunda hareket etmek ve uyuma ulaşmak isteyebiliriz. İnançlarımızı sorgulayabiliriz. Aile içerisindeki huzur ve uyum ilham kaynağımız olabilir.

9 Ekim Venüs Başak transiti ortak gelirlerinizden yana artı bir kazanç elde etmenize aracı olmakta. Başkalarından elde edeceğiniz gelirler ile ilgili yeni açılımlar kapınızda. Uzun zamandan beri borcunu ödememiş arkadaşlarınız, müşterileriniz var ise bunlardan yana haber alıp bunların geri ödemesini alabilirsiniz. Bu dönem Sevgili Kovalar kendinizi dönüştürme, sil baştan yaratma zamanları. Özellikle bu sürecin içerisinde uygulayacağınız birtakım sağlık ve kişisel gelişim teknikleri ile enerjinizi yükselterek kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda daha ön planda, daha güçlü bir pozisyonda olabilirsiniz.

12 Ekim itibariyle Mars Akrep burcuna geçiyor. Çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacağına işaret ediyor. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Bu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın, zira elinizden hiçbir şey kurtulamayacak!

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir veya çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Size keyif verecek konulara yönelmelisiniz.

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür iş hayatınıza hız katabilir, iş ile ilgili görüşmeler, yazışmalar yapabilir, haberler alabilirsiniz. Akıl ve mantık süreçleriniz hızlanırken, kardeş ve akrabaların gündeminizde olduğu bir hafta geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğini düşünüyorsunuz. Bu dönemde yeni bir sözleşme ile kariyerinizi taçlandırmanız mümkün. Bununla birlikte iş yaşamınızla ilgili adeta yeni bir sayfa açılacak ve önümüzdeki süreçte başarıyı da beraberinde getirecek. Bu yüzden lütfen sabit fikirli olmayı bırakın ve yeniye ‘Hoş geldin’ deyin. Sezgisel olana kendinizi açın. Çünkü gelen teklifleri detaylı bir şekilde incelerseniz başarı sizin olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ekim 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 5 Ekim tarihi itibariyle Merkür’ün Terazi burcundaki seyri haritanızın niteliğine göre ödemeler alanınızı rahatlatabilir. Aldığınız bir kredi sayesinde yeni bir iş kurabilirsiniz. 22 Ekim’e kadar devam eden bu süreçte hayatınızda gerek duygusal dünyanız için gerek iş hayatınız konusunda korkularınızı ve umutlarınızı kadere bağlamış olabilirsiniz. Bir durgunluk, hareketsizlik ve tamamen kendi kabuğunuza çekilmekle alakalı durumların yaşanabileceği bir dönem geçirebilirsiniz. İsteklerinize adım adım ulaşabilirsiniz fakat bunun için kendi enerjinizi yükseltmeniz gerekebilir. Sizi iyi hissettirebilecek konu ve olaylara odaklanmak sizin için çok daha iyi sonuçlar yaratabilir.

9 Ekim Venüs Başak transiti sizin hayatınızı değiştirip dönüştürecek bir deneyimi beraberinde getiriyor. Burada hayatınız ile ilgili önemli bir karara varabilirsiniz. Bu karar evlilik veya ortaklık kararı olabilir. Bu şekilde 2023’ün son 3 ayını aldığınız kararlar doğrultusunda yaşayabilirsiniz. Bu dönem yoğun bir tempoda çalışıyor olabilirsiniz ve kariyeriniz ile ilgili sıkıntılarla, problemlerle uğraşmanız olası. Özellikle finansal anlamda kendinizi tatmin etmeyen işlerle uğraşıyorsanız bu dönemi izlemede kalarak geçirmenizi tavsiye ederim. Aşk hayatınız ve iş ortaklıklarınız ile ilgili güzel gelişmeleri yaşayacağınız

12 Ekim itibariyle Mars Akrep burcuna geçiyor. Çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat ve ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret ediyor. Bu konulardaki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz.

14 Ekim’de Terazi burcunda Parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor. Kariyeriniz ile ilgili maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme veya zam gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik ve aniden gelişen bir aşk söz konusu olabilir. Risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilerde özgür ve rahat etmeyi isteme teması ön planda olabilir.

 

22 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Merkür eğitim ve seyahatler ile ilgili bir alanı etkinleştirirken beklediğiniz bir eğitim başlıyor olabilir. Yabancılardan haberler alabilir, iş için mecburi seyahat edebilirsiniz. Online hesaplarınız ve basın/medya ile ilgili işlerinizde aktif bir iletişim dönemi başlayabilir. Yeni sözleşmeler, seyahatler, uluslararası konularda başarılar, sosyal medya alanında yeni atılımlar getiriyor. Dolayısıyla olumlu ve size artı değer katacak bir sürecin içerisindesiniz. Yalnız daha temkinli ve ağırdan alarak davranıyorsunuz. Aynı zamanda bu derin düşünerek yaptığınız atılımlar size getiri sağlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum