Emre Kınay'dan "Saray" cevabı

İstanbul'da İYİ Parti tarafından Kadıköy Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Emre Kınay, "Seçilirsem Saray'a gitmem, halka açık yerlerde görüşürüm" dedi...

Emre Kınay'dan "Saray" cevabı
14 Mart 2019 - 10:31
İstanbul'da İYİ Parti tarafından Kadıköy Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Emre Kınay, "Seçilirsem Saray'a gitmem, halka açık yerlerde görüşürüm" dedi.

Kınay, T24'ten Hakan Aksay'ın sorularını yanıtladı.

Kendisini laik, çağdaş demokrasiye inanan, ılımlı sosyalizme yakın bir kişi olarak tanımlayan Kınay, "Seçilirsem Saray'a gitmem, halka açık yerlerde görüşürüm"dedi.

CHP ve İYİ Parti Kadıköy'de ayrı adaylar gösterdi. Konuyla ilgili Hakan Aksay'ın "Oyları bölüyor musunuz?" sorusuna Kınay şöyle yanıt verdi:

“Kadıköy'de demokrasi örneği veriyoruz. Oyların bölünmesi söz konusu değil. Çünkü Cumhur İttifakı'nın esamesi okunmuyor.”

Kınay seçim sonuçları konusunda iddialı da konuştu, "Kadıköy'de ben kazanacağım. Anket açıklamayacağım ama önde gidiyoruz" dedi.  

 

Hakan Aksay'a adaylık sürecini de anlatan İYİ Parti adayı Kınay; "49 yaşına geldim. Oyun oynamaktan öte, yeni şeyler söylemek lazım. Meral Akşener bir gün oyunumu izledi. Oyundan sonra çay içtik. Memleketin sorunları konusunda kazan kaynattık. Bu görüşmeden 3 ay sonra teklif geldi" diye konuştu.

"İYİ Parti adayı olmayı gururla söylüyorum" ifadesini kullanan Emre Kınay kendisini "Laik, önder olarak Atatürk'ü seçmiş,  sol görüşlü, hatta ılımlı sosyalizme yakın" bir insan olarak tanımladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum