En kahraman Ekonomi Bakanı!

Coşan bir ekonomimiz olduğunu söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bu sefer kendi coştu…Yüzme havuzu açılışında “Bunları konuşmayacağım ama” dedikten sonra darbe gecesi Meclis’in önünde “üzerine yağmur gibi yağan” kurşunları anlattı İyi ki de konuşmadı

En kahraman Ekonomi Bakanı!
08 Ocak 2018 - 08:42 - Güncelleme: 08 Ocak 2018 - 20:10
Neyse ki o gün hazırlıklı gitmiş Ekonomi Bakanı…  Bir silah üç şarjör… Bir bakan Meclis’e niye silahıyla gider, niçin yanına niçin üç şarjör alır, neye hazırlıklıdır, onu kimse anlamadı! Belli ki Meclis’te çatışma çok çetin geçmiş, yanındaki milletvekili arkadaşlarına canlı teslim olmayacağını söylemiş Hangi ülkenin var böylesine cesur bir Ekonomi Bakanı? Türkiye gerçekten çok şanslı! .

Coşan bir ekonomimiz olduğunu söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bu sefer kendi coştu…Yüzme havuzu açılışında “Bunları konuşmayacağım ama” dedikten sonra darbe gecesi Meclis’in önünde “üzerine yağmur gibi yağan” kurşunları anlattı. İyi ki de konuşmadı!

* * *

Neyse ki o gün hazırlıklı gitmiş Ekonomi Bakanı…  Bir silah üç şarjör… Bir bakan Meclis’e niye silahıyla gider, niçin yanına niçin üç şarjör alır, neye hazırlıklıdır, onu kimse anlamadı!

Belli ki Meclis’te çatışma çok çetin geçmiş, yanındaki milletvekili arkadaşlarına canlı teslim olmayacağını söylemiş. Hangi ülkenin var böylesine cesur bir Ekonomi Bakanı? Türkiye gerçekten çok şanslı!

Devamını Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum