Erdoğan, Bahçeli'ye bir ev hediyesi götürmüş

Yeni Şafak yazarı Mehmet Şeker, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir ev hediyesi götürdüğünü söyledi. Şeker, 'son derece güvenilir kaynaklara dayandırdığı' yazısında söz konusu hediyeye dair bir bilgi vermedi.

Erdoğan, Bahçeli'ye bir ev hediyesi götürmüş
02 Ağustos 2019 - 10:15
Mehmet Şeker, Yeni Şafak'ta "Liderlerden vatandaşlara tavsiyeler" başlığıyla yayımlanan yazısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. Sivil plakalı araçla gitti. Görüşme yarım saat kadar sürdü. Ne konuştuklarını kimse bilmiyor. Bazı gazetecilerin ‘kulis bilgileri’ diyerek tahminlerini yazdığını gördük" ifadesini kullandı.

Şeker şöyle devam etti:

"İşin aslı öyle değil… Gerçekler sadece burada. 

Ne Se dört yüz, ne Fe otuz beş, ne Yüksek Askerî Şûra, ne Doğu Akdeniz, ne Fetö, ne Suriyelilerin durumu, ne de sınır ötesi operasyonlar…

Son derece güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin Çayyolu’ndaki evini merak etmiş. Bir ev hediyesi götürmüş. (Kaynaklarımız, hediyenin ne olduğunu söylemedi.) Ve şu sıralarda vatandaşların en çok ilgilendiği konular üzerine konuşmuşlar.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

YORUMLAR

  • 0 Yorum