Erdoğan: Bay Kemal tankların arasından geçip gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması"nda konuşuyor.

Erdoğan: Bay Kemal tankların arasından geçip gitti
15 Temmuz 2019 - 21:07
 İstanbul’da düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması”, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştiriliyor. Etkinliğe katılanlar, Devlet Konukevi önünde yer alan apron bölgesinde toplandı.

Çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubunun da takip ettiği tören için apron alanında platform kuruldu. Platformun 3 ayrı yerine konulan dev ekranlardan tören alanının değişik bölgelerinden görüntüler aktarıldı. Tören alanına, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri ile Türk bayrağı asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara’dan özel uçakla saat 20.05’te Atatürk Havalimanı’na geldi. İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına başladı.


Erdoğan: FETÖ'yü büyüten hataların tamamen ortadan kaldırılması şart

 

Erdoğan, “Burası anlamlı bir mekan. O gece burası iki anı tespit etti. Bir tanesi saat 23.15 civarı. Bay Kemal gelip tankların arasından Bakırköy Belediyesi’ne geçti. Değerli kardeşlerim saat 01.15… Biz de buraya indik. Burada kim vardı, millet vardı. Üzerimizden geçen F-16’lar, helikopterler vardı. üzerimize mermilerini yağdırıyorlardı. O gece, 16 saat süren süreçte basın toplantıları yapıldı, mesaj verildi. Bu mesaj verildikten sonra her şey yerli yerine oturdu” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum