Erkekler-aldatinca-sorun-yok-da-kadinlar-aldatinca-mi-var-

RTÜK, Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz adlı diziye "Evlilik dışı ilişkiyi normalleştirmek" suçundan para cezası kesti.

Erkekler-aldatinca-sorun-yok-da-kadinlar-aldatinca-mi-var-
08 Kasım 2020 - 10:27
kimse karar veremez ve izlediği iki saatlik diziden de etki altında kalıp "heeeh tamam şimdi bunun normal olduğunu anladııımm ben de böyle yapayım" demez.ve izlediği iki saatlik diziden de etki altında kalıp "heeeh tamam şimdi bunun normal olduğunu anladııımm ben de böyle yapayım" demez. Evlilik dışı ilişkiler, ilişkiyi yaşayan kişilere göre uygun veya uygun olmayan ilişkiler olarak düşünülebilir. Tarafların bunu kabul etmediği ve karşıdan gördüğü zaman sinirleneceği, üzüleceği bir durum varsa evlilik dışı ilişki etik kurallara uymaz. Ama tarafların ikisi de açıksa buna neden olmasın? Kimseyi ilgilendirmez. Bir de dizide geçen "İnsan iki çocuğunu seviyor, iki kadını neden sevemesin?" cümlesi de çok tartışıldı. Dizinin başından beri erkek karakterin aldattığı bir senaryo üzerine olaylar dönüyor zaten, şimdi ne değişti? En baştan dizi yayınlanmasaydı o zaman? Anlayamıyorum, erkek aldatınca devam, aile yapısını bozmaz, erkek adamdır yapar, kadın yapınca WOWOWOWOWOWW ORDA Bİ DUR BAKALIM BUYRUN SİZE CEZA Siz ne düşünüyorsunuz, aile yapısını bozmaksa ikisi de bozmak (kaldı ki değil, insanlar televizyondan bu kadar etkilenmeyi bıraksınlar bence) ya da ikisi de değil. Şunun bi ortasını bulun artık!

0

Yanıtla192

2 Yanıt

belizzimaaa

belizzimaaa• 6.11.2020 • 15:16

Erkek yapınca sesiniz çıkmıyordu. Kadın başkasıyla yatınca mı ceza kesmek aklınıza geldi? Sizin kadar ikiyüzlü ve aşağılık bir güruh görmedik.

Yanıtla775

1 Yanıt

imailahorsilahh

imailahorsilahh• 6.11.2020 • 14:41

Evlilik dışı ilişkiye(ve daha nice ahlaksızlığa) özendiren onlarca yapım var bu mu battı. Kadın karakterin intikam almak amaçlı aldatması bozdu heralde. Alışmışlar kadının susup, yakınıp ağlayan tutumunu normalleştirmeye bu sefer tutmadı. canım ülkemin cinsiyetçi p*ç RTükçüleri....

Yanıtla596

mysozy

mysozy• 6.11.2020 • 17:57

Herkesin ilişkisini istediği şekilde yaşama lüksü vardır etik midir değil midir o da kişiden kişiye göre değişecek bir olgudur. Ama dizideki erkek tarafı tarafından yapılan ve ceza vermeye gerek görülmeyen bir davranış kadın tarafından yapıldığının ertesi günü ceza alıyorsa ben bu durumun arkasında bir art niyet görürüm. Ceza verilecekse en başında erkek aldattığında verilseydi kadın aynı hareketi yaptığında değil.

Yanıtla402

xlethex

xlethex• 6.11.2020 • 14:50

Devletcigimle de evliligim yok ama 18 senedir çatir catir tecavuz ediyor :/

Yanıtla352

YORUMLAR

  • 0 Yorum