Fener'in galibiyet hasreti sürüyor

Fenerbahçe Kayserispor özet izle! Fenerbahçe Kayserispor maçı 2-3 sona erdi. Son yılların en heyecanlı maçlarından olan karşılaşmada gol düellosu yaşandı. Nefesleri kesen karşılaşmayı izleyemeyen futbol severler için Fenerbahçe Kayserispor maçı golleri ve özet görüntüleri

Fener'in galibiyet hasreti sürüyor
03 Eylül 2018 - 10:27 - Güncelleme: 04 Eylül 2018 - 08:56
Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe Kayseri maçı karşılık golleriyle haftaya damgasını buldu. Fenerbahçe’nin öne geçtiği maçta Kayserispor 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. 82. dakikada Kayserispor’dan Şamil’in kırmızı kart görmesine rağmen Fenerbahçe Kayserispor’a yenilmekten kurtulamadı. Maçın 13. dakikasında Hasan Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada arka direğe doğru gelen topu kaleciyle savunma birbirine bıraktı, bu sırada araya girip kafayı vuran Andre Ayew golünü atarak Fenerbahçe'yi Kayserispor'a karşı 1-0 öne geçirdi. İkinci yarı gollü başladı. 52. dakikada Kayserispor'un sol çaprazdan, kaleye oldukça uzak bir noktadan kazandığı frikikte Mensah orta-şut karışımı bir vuruş yaptı. Kale önünde seken ve hiçbir oyuncunun dokunamadığı top Harun'un da beklemediği bir şekilde doğrudan ağlara gitti ve durumu 1-1 oldu. Golün 5 dakika sonrasında, 57. dakikada sağ kanattan içeri sokulan Ayew'in ayak dışıyla yaptığı ortada savunmadan seken topu önüne alan Slimani, penaltı noktası üzerinden yerden çok sert vurdu ve topu ağlara yolladı: 2-1! Dakika 61'de GOL! Sağ taç çizgisi önünden Bilal'in ortasına ön direkte Skrtel ters bir kafa vuruşu yaptı ve kendi ağlarını sarstı: 2-2. 69. dakikada Tjaronn Chery attığı golle Kayseri'yi 3-2 öne geçirdi. Fenerbahçe Kayserispor maçı özeti ve golleri izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. Yayıncı kuruluş özet görüntüleri yüklediği andan itibaren izleyebilirsiniz…

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR ÖZETİ

ALİ KOÇ FUTBOLCULARI KARŞILADI

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı maç öncesinde Ali Koç, oyunculara bir sürpriz yaptı.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takım otobüsünden inen oyuncuları stadyumu girişinde karşıladı. Ali Koç, oyuncularla kısa süreli sohbet edip maç için başarı diledi.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu da maç öncesi yaptığı yorumda “Bütün oyuncular fit olana kadar herkes elinden geleni vermeli… Mesela bir örnek vereyim; Hasan Ali çok eleştiriliyor ama bu takım için her şeyini veren bir oyuncu… Herkes Hasan Ali'yi desteklemeli… Bu şekilde Hasan Ali de performansını daha yukarıya taşıyacaktır” diyerek Hasan Ali'a destek verdi.

MAÇA DAMGA VURAN “VAR” KARARI

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Kayserispor'da VAR kararıyla kırmızı kart gören Şamil Çinaz maça damga vurdu. 81.dakikada Fenerbahçe'nin genç yeteneği Eljif Elmas ile girdiği ikili mücadele sonrası rakibinin üzerine sert bir şekilde basan Şamil Çinaz sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.



Pozisyonun ardından Eljif Elmas acılar içinde yerde kalırken video hakem sistemi karşılaşmayı yöneten Ümit Öztürk'e uyarı verdi. Kenara gelerek VAR sisteminden pozisyonu izleyen Öztürk, tekrar sahaya dönerek Şamil Çinaz'a kırmızı kart gösterdi.



VOLKAN VE ALPER MAÇ SONU ÇILDIRDI

Kadıköy’deki heyecanı yüksek maçta Fenerbahçe’ye 3 gol atarak deplasmandan 3 puanla ayrılan Kayserispor’da futbolcular maç sonu saha ortasında büyük bir sevinç yaşadı.

Yaşanan sevincin ardından sarı lacivertli tribünler rakip takım oyuncularına yoğun tepki gösterdi. O anlarda saha kenarından Volkan Demirel ve Alper Potuk içeriye girerek sevinen Kayserisporlu futbolcuların üzerine yürüyerek dışarıya çıkarmaya çalıştı. Seyirciyi tahrik ettiklerini düşünen Volkan ve Alper rakip oyuncuları itekleyerek soyunma odasına gitmelerini söyledi.

 




Resmi Twitter'da görüntüle


Resmi Twitter'da görüntüle










Kayserispor

 
✔@KayserisporFK



 




 

 






YORUMLAR

  • 0 Yorum