Fenerbahçe'de isyan

Fenerbahçe'de kötü gidişat sürerken, taraftarlar da isyan etti...

Fenerbahçe'de isyan
20 Aralık 2020 - 13:12 - Güncelleme: 20 Aralık 2020 - 15:47

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 10’uncu dakikada Vetrih, 40’ıncı dakikadan penaltıdan Maxim ve 90+5’inci dakikada Kenan Özer kaydetti. Fenerbahçe’nin mücadeledeki tek golü ise 24’üncü dakikada Pelkas’tan geldi.

Ayrıca 64. dakikada Fenerbahçe'de Pelkas'ın bir golü de ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Yeni Malatyaspor'dan sonra Gaziantep FK'ya da yenilen Fenerbahçe üst üste ikinci mağlubiyetini alarak haftayı 23 puanla kapattı.

Fenerbahçe son 6 lig maçında 4 yenilgi yaşadı ve sadece 6 puan toplayabildi.

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ

Fenerbahçe'de kötü gidişat sürerken, taraftarlar da sosyal medyada isyan etti.

 

Takımın teknik direktörü Erol Bulut'un istifasını isteyen taraftarlar "Sabrımız kalmadı" mesajları paylaştı.

Twitter'da #ErolBulutİstifa hastagi açan Fenerbahçeliler on binlerce mesaj paylaşarak takımlarının kötü oyununa tepki gösterdi.

Bulut'un istifasıyla beraber yönetime de ateş püsküren taraftarlar, sahadaki futbolcuların çabalamadığına dair yorumlar yaptı.

Taraftarlar ayrıca, eski Başkan Aziz Yıldırım'ın da videolarını paylaşırken, "Değerini bilemedik" mesajları yazmaları dikkat çekti.

EROL BULUT'TAN AÇIKLAMA

Karşılaşma sonrası Erol Bulut, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu..

Erol Bulut, "Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" diye belirtti.

Erol Bulut, şunları söyledi:

"Oyuna baktığımızda, kontrol bizdeydi. Ancak şanssızlıklar da bizim üzerimizde. Frikikten direğe vuran bir top var. Penaltı var. Sonra 2-1'i yakaladık. İkinci yarıda oyuncular elinden geleni yaptı.

Sormak istiyorum; VAR'daki çizgileri kimin çektiğini merak ediyorum. Dünkü Galatasaray ve bugünkü Trabzonspor maçlarındaki penaltılara bakıp bugün bizimle ilgili kararı nasıl verdiler merak ediyorum. Bence en büyük şey verilmeyen penaltımız ve golümüz.

Avrupa'da en çok penaltı veren defansız. Orada bir üzerine durmamız gerekiyor, daha dikkatli olmak gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz, bu kesin. Fenerbahçe'nin bugün daha iyi durumda olması gerekir. Futbolda bunlar oluyor ve biz yaşıyoruz, acı çekiyoruz.

Yarından itibaren önümüzde Başakşehir maçı var. Onun hazırlıklarını yapacağız. En üst sıralara çıkarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz."

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKİ

Ünlü isimler de Fenerbahçe'deki kötü gidişata tepki gösterdiler.

Duayen gazeteci Uğur Dündar, "Marcel Tisserand, Fenerbahçe aleyhine penaltı yaptırmak için mi alındı? Adam penaltıya sebebiyet veriyor ama yüzünde en ufak bir üzüntü ifadesi yok! Acaba giydiği formanın farkında mı değil?" diye yazdı.

Yapılan bazı yorumlar şöyle:

"SAVUNMASI SAVUNMA DEĞİLDİR"

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen ise Gaziantep FK - Fenerbahçe mücadelesini yorumladı.

Fenerbahçe'nin ligdeki konumu üzerinden değerlendirme yapan Rıdvan Dilmen, "Bu Fenerbahçe takımı son 6 hafta 4 mağlubiyet aldı. Ne biçim lig burası? Sanki 47. hafta..." dedi.

Erol Bulut'un Fenerbahçe'deki geleceği hakkında çarpıcı yorumda bulunan Rıdvan Dilmen, "Eğer gönderilirse şunu diyecek büyük ihtimalle; 'Liderle aramızda 3 puan vardı, Galatasaray ile aynı puandaydım, Beşiktaş'ın önündeydim' Üçüncülük Türk futbolunun rezaletidir. Erol Bulut üçüncülükten gönderilirse savunması savunma değildir" dedi.

İşte o paylaşımlardan bir kısmı:

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum