Fenerbahçe'de Vitor Pereira depremi! Yeni teknik direktör Süper Lig'den...

Galatasaray galibiyeti sonrası Olympiakos'a yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden, ardından da Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak lider Trazonspor'un 12 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceğiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Fenerbahçe'de Vitor Pereira depremi! Yeni teknik direktör Süper Lig'den...
01 Aralık 2021 - 19:04
Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek Avrupa haftasına yeni umutlarla girmişti ancak son iki maçta işler yeniden tersine döndü.
2UEFA AVRUPA LİGİNE VEDA

UEFA AVRUPA LİGİ'NE VEDA 

Deplasmandaki Olympiakos maçını son anlarda yediği golle kaybeden Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Fenerbahçe Avrupa'da yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.
3TRABZONSPORUN 12 PUAN GERİSİNE DÜŞTÜ

TRABZONSPOR'UN 12 PUAN GERİSİNE DÜŞTÜ 

Olympiakos yenilgisi sonrası lige dönen Fenerbahçe, Pazartesi akşamı deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı ve lider Trabzonspor'un 12 puan gerisine düştü.
4PEREIRA YENİDEN TARTIŞILMAYA BAŞLANDI

PEREIRA YENİDEN TARTIŞILMAYA BAŞLANDI 

Olympiakos ve Göztepe maçlarının ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın koltuğu yeniden sallanmaya başladı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 'AYRILIK' İSTİYOR 

Çıkan haberlere göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin çoğu, Portekizli teknik direktörün son günlerde maçlardan sonra yaptığı açıklamalar, kadro seçimi ve oyuncu değişikliklerinden rahatsız.
6
Yönetim Kurulu üyeleri, Vitor Pereira ile ilgili rahatsızlıklarını ve Portekizli teknik adamla yolların ayrılması yönündeki fikirlerini başkan Ali Koç'a iletti.

İRFAN CAN KAHVECİ DEĞİŞİKLİĞİ BARDAĞI TAŞIRDI 

Fenerbahçe'nin Göztepe deplasmanındaki en iyi oyuncusu olan İrfan Can Kahveci'yi 78. dakikada oyundan alması hem yıldız futbolcunun hem de yönetim üyelerinin tepkisini çekti.
8
Oyundan alınan İrfan Can Kahveci'nin söylenerek kenara gelmesi ve yedek kulübesine uğradıktan sonra sinirli şekilde soyunma odasının yolunu tutması da ekranlara yansıdı.
9ATTILA SZALAI NEDEN 11E GİREMİYOR

ATTILA SZALAI NEDEN 11'E GİREMİYOR? 

Pereira'nın İrfan Can Kahveci'yi her maç oyundan almasının yanı sıra Kim Min-Jae ile birlikte sezon başında ligin en iyi stoper ikilisini oluşturan Macar futbolcu Attila Szalai'yi de yedek bırakması tepki çeken bir diğer konu oldu.
10YOLLAR AYRILACAK

"YOLLAR AYRILACAK" 

Son olarak Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yollar ayrılmak isteniyor.
11ALİ KOÇ: DEĞİŞİKLİK OLURSA İLK PEREIRA ÖĞRENİR

ALİ KOÇ: DEĞİŞİKLİK OLURSA İLK PEREIRA ÖĞRENİR 

Galatasaray derbisi öncesi FB TV'de canlı yayına çıkan ve eleştirilere yanıt veren başkan Ali Koç, Pereira ile yola devam edeceklerini söylemişti.
12Ali Koç konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Ali Koç konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: 

Kendisine destek olacağız. Şu anda B planına ihtiyacımız yok. Galatasaray maçının sonucu Pereira ile ilgili düşüncelerimizi değiştirmeyecek. Tazminat veremiyorlar o yüzden göndermiyorlar denecek, bu doğru değil. Hoca, 10 yıllık birikim sağlamış, buraya neden geldiği belli. Hocamıza da takıma da kendimize de inanıyoruz. Hoca değişikliğine gidecek olursak ilk kendisi duyar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum