FİDOL OKULLARI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR… .

FİNLANDİYA EĞİTİM SİSTEMİ, İSTANBUL’DAN SONRA İZMİR’DE

FİDOL OKULLARI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR… .
27 Haziran 2020 - 11:05 - Güncelleme: 28 Haziran 2020 - 11:24
Kurulduğu 2017 yılından bu güne kadar geçen kısa süre içinde, Finlandiya eğitim sistemiyle dikkat çeken, eğitim camiasının yan sıra, ulusal basında da adından sıkça söz ettiren Fidol Okulları, tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecinde bile, büyümeye devam ediyor.

Kurulduktan sadece bir yıl sonra; Datça’da düzenlenen Altın Badem Ödülleri Töreni’nde ve Kıbrıs’ta düzenlenen Altın Caretta Ödülleri Töreni’nde, Yılın Eğitim Markası ödüllerine layık görülen Fidol Okulları, Koşuyolu’ndaki anaokulu, ilkokul ve ortaokulun yanı sıra, Üsküdar, Fenerbahçe, Ataşehir, Çekmeköy ve Kemerburgaz Fidol Anaokulları’yla, dikkat çekiyor.

Yakında İstanbul Maltepe’de açılması düşünülen Fidol anaokulu ve ilkokulun yanı sıra, İzmir Sahilevleri’nde açılacak olan parti evi, Sahilevleri Fidol Anaokulu ve ilkokulul ile birlikte Fidol Okulları ailesi daha da büyüyecek.

Fidol Okulları kurucusu Faik Birgül, İzmir’de açılacak olan anaokulu ve ilkokulun ardından, çok kısa süre içerisinde Fidol Akademi’nin de İzmir’de kurulacağının müjdesini verdi. İzmir’deki çeşitli üniversitelerden öğretim görevlileriyle yakın temas halinde olduklarını ve olumlu geçen görüşmeler yaptıklarını dile getiren Faik Birgül; “Fidol markasını İstanbul’dan sonra, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok iline yaymayı hedefliyoruz. Bu anlamda bütün hazırlıklarımızı bitirdik ve çoğunluğu akademisyenlerden oluşan kadrolarımızı kurduk. Pandemi sürecini etkili bir şekilde organize olarak değerlendirdik, yatırımlara yöneldik ve bir anlamda krizi fırsata çevirdik” dedi.

Köy enstitüleri anlayışına uygun olarak kurulacak olan Fidol Akademi'de verilecek eğitimle, nitelikli öğretmenler yetiştirilip, Fidol Okulları bünyesinde istihdam edilecektir. Yine pandemi sürecinde ağırlık verilen Pendik'teki Fidol Çiftliği'nin günlük süt ve yumurta kapasitesi arttırılmış olup, günlük 1000 adet yumurta ve yine günlük 250 litre süt, öğrenci velilerimizin evlerine kadar teslim edilmektedir.

Image.jpeg

YORUMLAR

  • 0 Yorum