Fikret Orman: Negredo'ya çok güveniyorum

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu: Orman, “Kadromuzda hücumağırlıklı çok oyuncu var. Negredo’ya ise çok güveniyorum. Geçmişi bilinen, başarılarla dolu bir oyuncumuz. İstekli ve arzulu. İnanıyorumki bu sezon gol sorunu yaşamayacağız” diye konuştu.

Fikret Orman: Negredo'ya çok güveniyorum
07 Eylül 2018 - 08:48 - Güncelleme: 09 Eylül 2018 - 09:21





Sezona iki galibiyetle başlamasına rağmen ligde son iki maçını kazanamayan ve milli araya sıkıntılı giren Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman camiaya umut saçtı. Genel kurula tek aday olarak gidecek Başkan Orman, iddialı açıklamalarda bulundu. FANATİK’e konuşan Siyah- Beyazlı kulübün patronu, “Transfer dönemini verimli geçirdik. Eksiklerimizi giderdik. Kadromuzda hücum ağırlıklı çok oyuncu var. Gol sorunu yaşamayacağız. Negredo’ya çok güveniyorum. Geçmişi bilinen, başarılarla dolu bir oyuncumuz. İstekli ve arzulu” ifadesini kullandı. Llajic transferinin önemine vurgu yapan Orman, “İmkanlarımız ölçüsünde en iyi transferi yaptık. Hocamızın da istediği bir futbolcu. Llajic takıma büyük katkı sağlayacak” dedi ve şöyle devam etti:

‘Yeni başlangıç olacak’

“İlk 4 hafta itibariyle bu kadar puan kaybını herkes gibi ben de beklemiyordum. Futbolda bunlar olabiliyor. Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı. Milli aradan sonra yeni başlangıç olacak. Avrupa’da da final uzak değil. Hedefimiz Bakü’ye gitmek.”













 


YORUMLAR

  • 0 Yorum