Vizyona giren filmler

7 Eylül haftasında birçok yerli ve yabancı film gösterime giriyor. İşte sizler için hazırladığımız haftanın filmleri listesi!

Vizyona giren filmler
09 Eylül 2018 - 08:41 - Güncelleme: 09 Eylül 2018 - 10:37
7 Eylül haftası vizyona giren filmler!


Her hafta olduğu gibi bu hafta da gösterime giren filmleri sizler için derledik. İşte komediden aksiyona toplamda 7 yapımın gösterime girdiği 7 Eylül haftasında izleyebileceğiniz filmler:

Arı Maya 2: Bal Oyunları

Arı Maya 2: Bal Oyunları, katılmak zorunda kaldığı yarışı kazanmak için arkadaşları ile birlikte mücadele veren Maya’nın hikayesini anlatıyor. Maya, arkadaşları tarafından sevileni tatlı ve maceracı bir arıdır. Bir gün Buzztropolis Kraliçesi'ni yanlışlıkla herkesin içerisinde utandırınca başı derde girer. Kovanını riske atan Maya, kovanını kurtarabilmek için aralarında birtakım uyumsuz böceğin yer aldığı bir takımla Bal Oyunları’na katılmak zorunda kalır.

Maya ne olursa olsun bu yarışı kazanmak zorundadır, yoksa kovanın kış boyunca hazırladığı balı Buzztropolis Kraliçesi'ne vermek zorunda kalacaktır. Kovanını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Maya, en iyi dostu Willy, şapşal karıncalar Arnie ile Barney ve bilge çekirge Flip’in yardımını alır. Maya, arkadaşlarının yardımı ile bu uyumsuz takımı toparlayıp rakiplerini yenmeyi başarabilecek midir?

Keloğlan

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikededir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zorundadır. Keloğlan bu sefer de zekası sayesinde zalimleri yenebilecek midir?

Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Atilla Doğukan Türkyılmaz, Yağmur Ün, Asuman Dabak, Kaya Akkaya, Yakup Yavru, Esvet Şahin gibi isimler yer alıyor.

Alfa Kurt

Alpha, sürüsünden ayrı düşen genç bir adamın, sürüsünden ayrı kalan bir kurt ile kurduğu arkadaşlık konu ediliyor. 20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğinde yalnız olduğunu fark eder ve ölüme terk edildiğini anlar.

Acımasız, ağır, yabani şartlara karşı hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecektir. Bu sırada sürüsünden ayrılmış bir kurt bulur. Yavaş yavaş kurt ile birbirlerine alışmaya başlarlar ve güvenmeyi öğrenirler. Tüm olumsuzluklara karşı beraber sayısız zorluklardan, tehlikelerden geçerek ölümcül kış gelmeden evlerine ulaşmaya çalışırlar.

Komplo

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendirmektir. Michael'ın yeni görevi ise Birleşmiş Milletler'in, Oil for Food Programı'na bağış toplamaktır. 

Programın başındaki akıl hocası Pasha, programı yakından gözlemlemesi için Michael'ı Irak'a getirir. Ancak Michael görünüşte yardımsever görünen bu kampanyanın altında kimi yolsuzlukların yattığını fark eder. Irak'ın petrol rezervlerini içeren bu komploya nasıl yaklaşacağına karar vermek zorunda olan Michael, diplomasinin karanlık tarafını keşfetmek zorunda kalacaktır...

Transit

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık eşyaları ona kalmıştır. Bunların içinde bir roman taslağı, bazı mektuplar ve Meksika Elçiliği’nin vize güvencesi vardır.

Sadece ayrılacaklarını kanıtlayabilenler bir liman kentinde bulunabilir ve bu da potansiyel bir ülkeden giriş iznidir. Georg, koşullar gereği Weidel’in kimliğine bürünür. Şehirden ayrılmak için onay beklediği sırada birçok mülteci ile ilişki kuran Georg’un, gizemli Marie ile tanışınca tüm planları değişir.

Baba Nerdesin Kayboldum

Baba Nerdesin Kayboldum, babasının ölümü ardından doğduğu şehre geri dönen Aşkın’ın hikayesini anlatıyor. Aşkın yıllardır sinema sektöründe çalışan bir adamdır. Ancak bir türlü hayal ettiği yerlere gelememiş ve olmak istediği kişi olamamıştır. Hayal kırıklığı içinde yaşayan Aşkın'a bir kötü haber de memleketten gelir. Babası vefat etmiştir.

Aşkın, babasının ölümünün ardından memleketine geri döner. Aşkın bir yandan babasının ölümünün acısını çekerken bir yandan da yıllar önce reddettiği hayatına geri dönmesinin yıkımını yaşar.

Kendisine sürekli yeni bir yer arayan Aşkın; ailesi, yakın arkadaşı Ali ve onu değiştirmeyi kendisine görev edinmiş Oya arasında yeni bir hayat kurmaya çalışır. Aşkın, değiştirmek istediği bu dünyada düşlediği hayatı kurabilecek midir?... 

Zifir-i Azap

Zifir-i Azap, kısa yoldan para kazanmak için arkadaşları ile define aramaya giden Hakan’ın yaşadığı korkunç olayları konu ediyor. Hakan, zengin olmanın hayali ile yaşayan hırslı bir adamdır. Kısa yoldan para bulmanın derdine düşen Hakan, bunun için her şeyi yapmaya göze alır. Para kazanma hırsı yüzünden adeta gözü dönmüş olan Hakan farkında olmadan arkadaşlarını da etkiler. Hakan, arkadaşlarını da yanına alarak define bulmak için bilmedikleri bir sona doğru yola koyulur.

Çıktıkları bu yolculuk onların hayatının alt üst eder. Boyabat Kalesi’ne varan yolculukları ölümün soğuk yüzü ile karşı karşıya kalmalarına neden olur. Aklın sınırlarını zorlayan yolculukları bin yılı aşkın süredir toprağın altında bekleyen tılsımlı bir gömüye varır. Ancak bu lanetli keşif Hakan’ın umduğu gibi onu zengin edip hayatını kurtarmayacak, hayatını kara ve korkunç bir kabusa çevirecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum