Fikret Orman yönetimi oy çokluğuyla ibra edildi

Beşiktaş Kulübü'nde Fikret Orman yönetimi; idari ve mali yönden ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi. Beşiktaş'ın mali genel kurulu sırasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Fikret Orman yönetimi oy çokluğuyla ibra edildi
11 Mayıs 2019 - 19:55
Beşiktaş Kulübü'nün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen yıllık olağan idari ve mali genel kurulunda, yönetim kurulunun 2018 yılı faaliyetleri ibraya sunuldu.



Fikret Orman yönetiminin 1 Ocak-16 Eylül 2018 tarihlerindeki yönetim kurulu ile 16 Eylül-31 Aralık 2018 tarihlerinde görev yapan yönetim kurulu, idari ve mali yönden ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi.



Beşiktaş Kulübü'nün 2018 yılı olağan idari ve mali genel kurulu tamamlandı.



BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıda eleştirilere yanıt veren Orman'ın bazı ifadeleri, üyelerin tepkisini çekti.



Hakkında şaibeler olduğunun söylendiğini hatırlatan Orman'ın, "Açıkça çıksın konuşsunlar burada. Kulübün uçağını tutmuşum, gezmişim. Bırak uçağı, bir tane drone göstersinler. Göbeğinden konuşmayacaksın kapalı kapılar arkasında. Çıkacaksın delikanlı gibi burada konuşacaksın. Öyle delikanlı bir adam da yok zaten. Onlar ancak karı gibi arkadan konuşurlar" ifadeleri tepkiye neden oldu.



Bunun üzerine genel kurul üyelerinden özür dileyen Orman, "Özellikle kadın üyelerimizden özür dilerim. Yanlış bir ifade oldu haklısınız. Oruçlu oluşuma verin" değerlendirmesinde bulundu.



Beşiktaş'ın mali genel kurulu sırasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.



"GELİRSEM BİR KAFA ATARIM"



Fikret Orman'ın karşısında geçmiş yıllarda başkan adayı olan Nazmi Koca'nın kürsüde yaptığı konuşma sırasında bazı ifadeleri, tansiyonun yükselmesine neden oldu. Koca'nın, "Gelirsem bir kafa atarım" şeklindeki sözü ortamı gerdi.



Yönetim kurulunun ibra oylaması sırasıda yönetici bölümünde bulunan Erdal Karacan'ın yanlışlıkla elini kaldırmasına Ali Rıza Dizdar tepki gösterdi.



Toplantıda bir tartışma da Atıf Keçeci ile Ali Rıza Dizdar arasında oldu.



YALÇIN KARADENİZ'İN KINAMA CEZASI YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK



Toplantının sonunda divan kurulunun eski başkanı Yalçın Karadeniz hakkında BJK Derneği Disiplin Kurulu tarafından verilen kınama cezasının, bir kez daha gözden geçirilmesi görüşüldü.



Oylama sonucunda, Karadeniz'in kınama cezasının bir kez daha disiplin kurulunca gözden geçirilmesine karar verildi.



Karadeniz, konunun gündemin son maddesi olarak görüşülmesi nedeniyle kongre divan başkanı Atıf Keçeci'ye tepki gösterdi. Keçeci bunun üzerine, "Biraz saygılı ol" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum