Galatasaray - Trabzonspor 3-1

Galatasaray - Trabzonspor maçının canlı aktarımı İnternethaber'de... Lider Başakşehir'in puan kaybettiği 21. haftada Galatasaray, Trabzonspor'u ağırladı

Galatasaray - Trabzonspor 3-1
10 Şubat 2019 - 21:11 - Güncelleme: 11 Şubat 2019 - 08:43
Lider Medipol Başakşehir'in puan kaybetiği haftada evinde 29 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, Trabzonspor'u konuk ediyor.

Süper Lig’de 20 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 36 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 45 puanlı lider Medipol Başakşehir’in 9 puan arkasında 2. sırada bulunuyor. Galatasaray, 33 puanla 5. sıradaki Karadeniz temsilcisini mağlup ederek zirve takibini sürdürmek istiyor.



GALATASARAY: 3 - 1 :TRABZONSPOR

STAT: Türk Telekom

HAKEM: Ümit Öztürk

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Feghouili, Onyekuru, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TRABZONSPOR: Arda, Kamil Ahmet, Hosseini, Hüseyin Türkmen, Amiri, Toure, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman



GALATASARAY'DA 2 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekipte Fernando ve Sinan Gümüş, cezaları nedeniyle Trabzonspor’a karşı süre alamayacak.

Galatasaray’da sarı kart sınırında bulunan Mariano ise Trabzonspor maçında kart görmesi durumunda 22. haftadaki Kasımpaşa müsabakası öncesi cezalı duruma düşecek.

NOVAK VE UĞURCAN YOK

Trabzonspor'da ise Galatasaray maçı kadrosuna sakatlığı geçen Sosa dahil edilirken, sakatlıklarını atlatamayan ve hafta boyunca tedavileri süren Novak ve Uğurcan Çakır ise İstanbul'a götürülmedi. 2003 doğumlu genç kaleci Kağan Moradaoğlu ise bu sezon ilk kez kadroda kendine yer buldu.

DIAGNE'NİN İLK HEYECANI

Galatasaray’ın yeni transferi Mbaye Diagne, ilk kez bir karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giyecek. Ara transfer döneminde Kasımpaşa’dan 10 milyon avro bonservis ücretiyle kadroya katılan Senegalli futbolcu, lacivert-beyazlı takımdan kalan cezasını tamamladı. Ligin ilk yarısından sarı kart cezası bulunan 27 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa'nın Ziraat Türkiye Kupası'nda Aytemiz Alanyaspor ile yaptığı son 16 turu ilk maçından sonra kırmızı kart görerek 4 maç men cezasına çarptırılmıştı. Ligin ilk yarısında 20 gol atan Mbaye Diagne’nin Trabzonspor karşılaşmasıyla Galatasaray’daki ilk maçına çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum