Gökhan Töre Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik sözlerine cevap veren Gökhan Töre, çok sert ifadeler kullandı. Gökhan Töre, sosyal medya hesabından yaptığı 3 sayfalık paylaşımda Beşiktaş'tan ayrıldığını duyurdu.

Gökhan Töre Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı
21 Mart 2019 - 19:59 - Güncelleme: 21 Mart 2019 - 20:15
Gökhan Töre Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı 2.resim
Beşiktaş’ta uzun süredir kadro dışı olan Gökhan Töre, Twitter’dan yaptığı uzun açıklamayla siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını açıkladı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu, yaşananları ayrıntısıyla açıkladı.Gökhan Töre Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı 3.resim

Töre’nin açıklamasından en dikkat çeken sözler şöyle;



“Bugün, gelecek sezon futbol kariyerime Beşiktaş ile devam etmeyeceğimi, şimdiki görev sahibi şahsın (Fikret Orman) ağzından duymuş olduk. Beşiktaş’ın asıl sahibi taraftardır. Sizi seviyorum. Hakkınızı helal edin.



Beşiktaş Yönetimi bana; Tüm alacaklarını bırak ve yurt dışına git. Türkiye’de kalacaksan da Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’e gidemezsin maddesini sözleşmeye ekleyeceğiz dedi.



gokhantore


DoğrulanmışTakip Et



Gökhan Töre




Twitter: gokhan_tore7szgbjk, mehmet.ozten.96, fethiunal1903 + 42 diğer kişi takip ediyor

GÖNDERİLERETİKETLENENLER

Görüntünün olası içeriği: yazıGökhan Töre Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı 5.resim
Siyah-beyazlı takıma 2013-2014 sezonunda ilk olarak Rubin Kazan’dan kiralanan ve 4.5 milyon Euro bedelle bir sonraki sezon bonservisi alınan Töre, Bilic dönemindeki başarılı performansının ardından 2016-2017 sezonunda Premier Lig ekibi West Ham’a kiralanmıştı. Milli futbolcu, Beşiktaş ile 2015-2016 sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

 


  •  




.

YORUMLAR

  • 0 Yorum