Hande Kazanova'dan 7 Eylül haftalık burç yorumları

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 7-13 Eylül 2020 haftasında burçları bekleyen gelişmeleri yorumladı. Bakın yıldızlar ne söylüyor? Mars'ın geri gidişi hangi burçları nasıl etkiliyor?

Hande Kazanova'dan 7 Eylül haftalık burç yorumları
08 Eylül 2020 - 09:31
İşte 7-13 Eylül Haftalık Burç yorumları:

Koç

Bu hafta parasal konularla daha fazla ilgileneceksiniz. Pazartesi oldukça keyifli ve yaratıcı etkilere sahip. Perşembe günü itibarıyla Mars burcunuzda gerilemeye başlıyor! Sağlık sıkıntılarını, enerji sorunlarını karşınıza getirebilir. Sakatlanmalar, düşmeler, kazalara açık olabilirsiniz. Birkaç ay boyunca büyük adımlardan, girişimlerden uzak durmanız gerektiğini bilin. Önemli adımlarınız varsa bu dönemde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Pazar günüyle beraber iş, kariyer alanlarınızda daha sıkı çalışabilir ve bu çalışmalarınızın sonucunda istediğiniz bazı sonuçlara elde etmeye yatkın olabilirsiniz. Şans ve fırsatlarınız artmaya başlıyor.

 

 

Boğa

Bu hafta sizin için önemli haftalardan biri olacak. Hızlı gelişmeler devrede olabilir. Perşembe günü Mars geriliyor. Bu dönemde geçmiş konu ve olaylarla uğraşacağınız gibi, özel ilişkilerinize, kişisel hayatınızda dikkat etmelisiniz. Yönünüzü bulamama, duygusal patlamalar sizi zorlayabilir. Ruhsal ve kişisel gelişime dayalı çalışmalarınızda içe dönüşlerde söz konusu olabilir. Bu süreçte büyük girişimlerinizi başlatmamaya çalışın. Hafta sonuyla beraber seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işleriniz, medya, hukuk ve ticaret, turizm alanlarınızda şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Çeşitli şans ve fırsatlarla bu tarih sonrasında karşılaşacaksınız.



İkizler

Haftanız biraz isteksiz enerjilerle başlasa bile kendinizle olmayı seveceksiniz. Perşembe günü itibarıyla Mars arkadaşlık ve sosyal çevre evinizde gerilemeye başlıyor. Mars’ın bu alanda geriliyor olması bazı sorunları, sıkıntıları karşınıza getirirken bazı arkadaşlarınızla aranız bozulabilir. Yine önemli takım çalışmalarınızda ve işlerinizde yavaşlamalar görülebilir. Güzel haberlere gelirsek hafta sonuyla beraber parasal kazançlarınız, ortak harcama veya yatırımlarınız konusunda şanslı bir dönem başlıyor. Bu alanlarda sorunlarınız olsa bile tünelin sonunda ışığı görebilir ve doğru şekilde hareket edebilirsiniz. Ev ve aile alanlarınızda keyfiniz yerinde olacak ama yapabilecekleriniz konusunda gerçeklikten uzaklaşmayın.

Yengeç

Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız sürpriz haberlerle haftanız başlıyor. Bu hafta önemli gelişmeler karşınıza gelirken iş alanlarınızda güzel fırsatlar oluşabilir. Tüm yaz boyunca kariyer, iş alanlarınızda dolaşan Mars Perşembe günü itibarıyla 2 ay boyunca gerileyecek. Enerjinizi doğru kullanmakta zorlanabilir, bazı zorlanmaların, sıkıntı ve problemlerin bu döneme denk geldiğini görebilirsiniz. Bu dönemde büyük girişimlerden işlerden kaçınmalısınız. Hafta sonuyla beraber ikili ilişkiler ve özel alanlarınızda daha şanslı olacak, fırsatları hayatınıza daha rahat geçireceksiniz. Cuma günü düşünceleriniz dağınık ve karmaşık olabilir, diğer insanlardan ziyade sezgilerinize güvenin.

Aslan

Bu hafta iş ve kariyer alanlarınızda hızlı haberler ve gelişmeler karşınıza gelebilir. Güzel işlerin ve fırsatların karşınıza gelmesi söz konusu. Perşembe günü itibarıyla 2 ay boyunca seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, medya, akademik konular, hukuki alanlar, uzak akrabalar alanlarınızda bazı zorlanmalara, sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bazı işlerinizde yavaşlamalar oluşabilir. Neleri önemsemediğinizi bu gerilemede yaşayacağınız olaylarla fark edeceksiniz. Hafta sonuyla beraber iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda şansı ve fırsatları daha rahat yakalayacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönemde iş konularında ve sağlık alanlarınızda fırsatlarınız yüksek olabilir.

Başak

Dış dünyadan, kendi çevreniz dışından gelecek hızlı haberlerle haftanız başlıyor. Eğitim, seyahat, gelecek fırsatlarınızda güzel fırsatlar ve şansları Çarşamba günü değerlendirin. Perşembe günü ve sonrasında ortak parasal işlerinizde, eşinizin para alanlarında, banka, vergi, kredi, nafaka ve miras konularında bazı zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde enerjinizi rahat bir şekilde ortaya koyamadığınızdan daha fazla mücadele edebilirsiniz. Ameliyatlardan aciliyetiniz yoksa kaçının. Cuma günü ilişkilerinizde kafa karışıklıkları devrede olacak. Hafta sonu itibarıyla aşkta, çocuk konularında, sanatsal işlerinizde şanslar ve fırsatlar yeniden karşınıza gelecek.

Terazi

Ani ortaya çıkacak ödemelerinizle haftanız başlıyor. Ev hayatınızda yapmanız gerekenleri, harcamalarınızı devreye sokabilirsiniz. Beklenmedik yerlerden bu hafta güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Perşembe günü itibarıyla evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda bazı sorunlar, oluşabilir. Partnerinizin sağlığına ve düzenine dikkat etmesi gerekecek. Cuma günü enerjiniz düşük çalışabilir. Sağlığınızda bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmelisiniz. Hafta sonu itibarıyla ev, aile ve yuvanızla ilgili alanlarda şanslı ve daha bereketli bir döneme gireceksiniz. Aralık ayına kadar emlak alım, satım, kiralama gibi işlerde daha organize olabilirsiniz.

Akrep

Haftanız her tür ilişkilerinize ve işbirliklerine açık bir şekilde başlayacak. İletişime dayalı işlerinizde bu hafta güzel gelişmeler ve fırsatlar altındasınız. Bu hafta Perşembe günü itibarıyla iş düzeninizde, koşturmalarınızda, iş hayatınızda sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza ekstra dikkat edin. Bağ ağrıları, baş yüz bölgesindeki sorunlar, bel ağrıları bu dönemde artabilir. Cuma günü sosyal ortamlarınızda kafanız karışık olabilir. Gerçekçilikten uzaklaşmayın. Hafta sonu itibarıyla iletişim ve eğitim işlerinizde şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Aralık sonuna kadar bu alanlarda çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Yay

Gündelik işlerinizde bu hafta farklı ve sıra dışı davranacaksınız. İşlerinizi tamamlamak ve toparlamak önemli olacak. İş alanlarınızda ve kariyer oluşumlarınızda Çarşamba günü değişik şanslar ve fırsatlar devrede olabilir. Perşembe günü itibarıyla aşk evinizde gerileyecek olan Mars, aşkta, sportif faaliyetlerde, sanatsal işlerde enerjinizi yanlış kullanmanıza neden olabilir. Bu dönem eski aşklar karşınıza gelirken, var olan ilişkilerinizde sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla didişmemeye özen gösterin. Pazar günü ve sonrasında Jüpiter’in düzelmesiyle birlikte parasal konularda yeniden kendinizi şanslı görebilirsiniz.

Oğlak

Haftanıza oldukça hareketli ve keyifli etkilerle giriş yapacaksınız. Kendinizi geliştireceğiniz bu dönemde hayat yeni fırsatları karşınıza getirebilir. Bu hafta Perşembe gününden sonra 2 ay boyunca ev ve yuvanıza yönelik girişimleriniz elinizde kalabilir, fos çıkabilir. Yeni bir ev almak, satmak anlamında desteklenmeyeceksiniz. Bu dönemde aile büyüklerinizle, sevdiklerinizle aranızı bozacak davranışlardan kaçının. Cuma günü kafa karışıklıklarına dikkat, seyahate çıkacaksanız bir eşyanızı unutabilir veya bu tarihte tanışacağınız bir insanın aslında göründüğü gibi olmadığını anlayabilirsiniz. Pazar günü ve sonrası yeni olasılıklar işinize yararken, işlerinizin hızlandığını görebilirsiniz.

Kova

Aile ve ev hayatınızda bu hafta sıra dışı, hareketli ve sürpriz etkiler devrede olabilir. Alacağınız haberlerle hayata keyifle bakabilirsiniz. Parasal işlerinizde güzel gelişmeler Çarşamba günü devreye girerken Perşembe günü itibarıyla büyük girişimlerden uzak durmalısınız. 14 Kasım’a kadar iletişim, satış, reklam, tanıtım, sosyal medya, eğitim, radyo, televizyon, yayıncılık alanlarınızda zorlanmalar oluşabilir. Bu alanlarda büyük işler fos çıkabilir. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak kolay olmayacak. Cuma günü parasal konularda gözünüzü dört açın, kandırılabilir veya şartlarınızı fazla zorlayabilirsiniz. Hafta sonu itibarıyla kendinizi daha şanslı görecek, korunduğunuzu hissedeceksiniz.

Balık

Yakın çevrenizden alacağınız hızlı ve farklı haberlerle haftanız başlıyor. Kısa vadeli değişik planlar bu hafta başından devrede olacak. Bu hafta ilişkilerinizden yana şans sizinle. İşbirlikleri ve ilişkilerden görülecek destekler sizi çok mutlu edebilir. Perşembe günü itibarıyla 14 Kasım’a kadar parasal konularda bazı zorlanmalara ve sıkıntılara açık olabilirsiniz. Büyük girişimlerden harcamalardan kaçının. Bazı ticari girişimleriniz bu dönem fos çıkabilir. Paranızı işinizi büyütmeye veya başka alanlara aktarmaya kalkışmayın, Yatırımlarınız konusunda acele hareket etmeyin. Hafta sonu itibarıyla çevrenizden gelecek güzel fırsatlara kapınız açık olacak.

Hande Kazanova / Posta

YORUMLAR

  • 0 Yorum