Haydar Dümen: Oğlum şimdilik coş ama doğru yolda koş!

Haydar Dümen 15 Haziran tarihli Posta gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç soruları bakın Haydar Dümen nasıl yanıtladı! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği yanıtlar...

Haydar Dümen: Oğlum şimdilik coş ama doğru yolda koş!
15 Haziran 2019 - 22:54 - Güncelleme: 16 Haziran 2019 - 12:05

BÖYLE SORU YOK!

Acaba bakire mi?



18 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmeye korkuyor. Ben onun bakire olup olmadığını öğrenmek istiyorum.



CEVAP



Ne yapacaksın oğlum? Yani öğrenip ona plaket mi vereceksin? Varsayalım öğrendin. “Sevgilim bakireymiş” diye parti mi vereceksin? Aman havai fişekleri unutma. Ya da annene gidip “Anneciğim garanti belgemi aldım. Şimdiden bu kızla beni sözle. Böylesi bulunmaz” diyerek işi evliliğe mi götüreceksin? Yok yok, bütün bunlar olacak olsa bana sormazdın hınzır. Bakire değilse onu kandıracaksın. Sonra da kızı başından atacaksın değil mi? Oğlum bu sayfada benim sözüm geçiyor. Arkana bakmadan doğru işine, gücüne.






GÜNÜN SORULARI



Hemen sertleşiyor



19 yaşındayım. Penisim olur olmaz yerde sertleşiyor. Toplum içine çıkarken endişeleniyorum. Penisim büyük ve pantolondan hemen fark ediliyor. Bir yol gösterin.



Dürüst okurum. Oluyor be oğlum. Sen şimdilik coş ama doğru yolda koş. Bir gün gelecek, yaş kendi sınırını geçecek. Bilmem 60 mı desem 70 mi, o günler bugünleri aratacak. Senin organ nazlandıkça nazlanacak. Biz dengeyi kuralım, ne ileri ne geri, her şeyin var yeri. Aklını başka yere takarsan, cinsel objelere değil, topluma bakarsan, o sana uyacak. Boşa hamlenin işe yaramadığını anlayacak.






Erkekleri istemiyorum

23 yaşında kızım. Geçen sene nişanlandım, görücü usulüyle oldu. 6 ay nişanlı kaldım. Nişanlım hediye alınca birlikte olmak istiyordu. Bu yüzden ayrıldım. Artık erkekleri istemiyorum. Yardım edin.



Kızım, görücü usülü ile olan, gönlünün coşkularına yer olmayan bir ilişkiden doğacak sonuç buydu. Acele etme kızım. Daha önünde çok zaman var. Bir gün aşık olacaksın. Umarım, onunla evlenir, çocuklarını kucaklarsın. Ama bana inan, öyle bir uçacaksın ki belki de düğünden önce kollarının arasına konacaksın. Biz dua edelim, iyisi, doğrusu olsun.








Bunalımdayım

18 yaşındayım. Penisim ince ve kısa. Arkadaşlarımla yaşadığım ilişkilerde cinsellik yok. Ne olur bana yardım edin.



CEVAP



Değerli okurum, biraz büyü yavrum. Kız arkadaşlarını erken düşünüyorsun. Biraz kendine gel. Ruhun, bedenin olgunlaşsın. Dolduruşa gelme. Zamanı gelince her şey yoluna girer. Şimdilik bu yolda ısrar edersen komplekse girersin. Ruhun zedelenir. O penisten de çok önemli. Zamanı geldiğinde her şeyin çözümü bulunur.


YORUMLAR

  • 0 Yorum