Hem maaşlara hem emekli ikramiyesine zam...

2019 yılına girerken milyonlarca emekli maaşlarına yapılacak zam miktarını son dakika olarak araştırmaya devam ediyor.

Hem maaşlara hem emekli ikramiyesine zam...
24 Kasım 2018 - 09:59
Yapılacak zam miktarı için geri sayım başladı. 2019 yılında emekliler iki defa zam, iki kez de ikramiye alacaklar. Bin lira tutarındaki ikramiyelerde de enflasyona göre artış gündemde. Eğer bu gerçekleşirse ikramiyelerede 208 TL'lik bir artış gerçekleşecek. Maaşlara yapılacak artış için 2018 yılı ikinci enflasyon rakamları belirleyecek. Ocak anketine göre mumar zamları yüzde 14,49'lara çıkacak. Durum böyle olunca 13 milyona yakın emekli internet üzerinden maaşlarına yapılacak olan zam oranların detaylı bir şekilde araştırıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye yapılacak zam oranı ne kadar? İşte emekli maaşlarına yapılacak zam oranına dair son dakika bilgiler ve gelişmeler...



Emekli maaşlarına ilişkin son dakika detaylar milyonlarca kişi tarafından aranmaya devam ediyor. 2019 Ocak ayına yaklaştığımız bu günlerde emekliler maaşlarına yapılacak olan  miktarını merak ediyor. Maaş zam oranları ikinci yarı  rakamlarına göre belirlenecek. Özellikle memur emeklileriyeni yılda alacakları zam miktarı ve ek ödemelerin oranlarını merak ediyorlar. Ayrıca emeklilerin bayramlarda alacakları bin lira değerindeki ikramilere de zam yapılması gündemde.




Milyonlarca emekliye son dakika müjdesi! Hem maaşlara hem emekli ikramiyesine zam...
Emeklilerin geliri 2019'da artacak. Tüm emeklilere Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak. Ayrıca bayram ikramiyeleri de devam edecek. Emeklilere mevcut düzenlemeye göre, Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde biner lira ikramiye ödemesi yapılacak. Ancak ikramiyede artış yapılması da gündemde.


YORUMLAR

  • 0 Yorum