Instagram'da Büyümenin Yolları

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte uygulamalarında değişmesi, kendilerini geliştirmesi sık sık karşılaştığımız bir durumdur tıpkı instagramda olduğu gibi.

Instagram'da Büyümenin Yolları
05 Eylül 2022 - 15:16
 İnstagramda büyümenin birçok yolları vardır bunun en hızlı ve etkilisi intagram takipçi hilesi yöntemleriyle gerçekleşmektedir.  Instagram ilk açıldığı zamanlarda sadece fotoğraf paylaşmak için kullanılam bir uygulama iken şimdi para kazandığımız, reklam verdiğimiz, link koyabildiğimiz bir uygulama haline gelmiştir. En büyük örneği instagram reklamcılığıdır. Instagram reklamcılığı, daha büyük hedeflere ilerlemek ve daha fazla kitleye ulaşmak, sponsorlu reklam vermek için seçilen bir yöntemdir. İnstagram reklamcılığı daha fazla tanınmak, markaların web sitesi trafiğini arttırmak veya marka bilinirliliğini arttırmak için ya da yeni müşteriler bulmak için yapılmıştır. Instagram ilk çıktığı zamanlarda bir fotoğraf uygulaması ile hayatımıza girmiştir. Şu an fotoğraf uygulamasından daha çok video odaklı olarak ilerlemeye başlandı.
Videoların fotoğraflardan daha çok izlenmesiyle beraber instagram da videolar için yeni yeni güncelleme getirmeye başladı. İlk olarak instagram hikaye olarak karşımıza çıktı daha sonra reels sonraki güncellemeyle ıg tv gibi bir çok video özelliği hayatımıza dahil oldu en son olarak da instagram yetkilisi paluzzi yaptığı açıklama ile instagram hikayelerin 15 saniyeden 60 saniye ye yükseltileceğini açıkladı. Bu durum kullanıcılar tarafından oldukça sevindirici bir haber oldu. Şu an da birkaç kişi üzerinde deneme çalışmaları yapıldığını ve en kısa sürede hikayelerimizde 60 saniye ye kadar video paylaşabileceğiz. Instagram reklamcılığı yapan kullanıcılar için sevindirici bir haber oldu. Instagram, insanların her geçen gün video ve içeriklerin izlenme sayılarını ciddi derecede artışlar yaşatıyor. İzlenme sayılarına göre kullanıcılar ise ciddi paralar kazanmaya başlıyorlar.
İnstagram da para kazanmak ne kadar basit gibi gözükse de o kadar kolay olmuyor. Instagram kullanıcıların sabrı, içerik üretimi, kaliteli paylaşımlar yapması ve aktif kullanılması en başlarında gelecek şeylerdir. Bunların dışında instagramda sizi ne kadar fazla kişi takip ederse ve takipçi sayılarınız yüksek ise sizin reklam verme, reklam yapma, içerik üretme ya da sponsorlu markalarla iş birliği yapma olasılığınız bir o kadar artmaktadır. Takipçi sayısının hızla yükselmesini istiyorsanız instagram takipçi hilesi sistemleriyle bunu çok rahatlıkla yapabilirsiniz. Takipçileriniz artmaya başladıkça keşfet e çıkarsınız ve her gün bir önceki günden daha çok takipçileriniz olmaya başlar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum