İsrail karşıtı İslam zirvesinde skandal iddia: Coca Cola dağıtıldı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, açılışında konuştuğu İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı’nda skandal bir olay yaşandığı ortaya çıktı...

İsrail karşıtı İslam zirvesinde skandal iddia: Coca Cola dağıtıldı
19 Mayıs 2018 - 12:36
ABD’nin Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşımasının ardından İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamına karşı  İİT Olağanüstü Toplantısı gerçekleştirildi. İslam zirvesinde dağıtılan iftar paketinde ise İslamcıların her defasında İsrail’e destek sağladığını iddia ederek protesto ettiği Coca-Cola marka içecekler ikram edildi.

 Odatv'deki habere göre, kimsenin tepki göstermediği olay, toplantıyı takip eden gazetecilerin paylaşımlarının ardında ortaya çıktı.

 AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan toplantıda, “Zirve dönem başkanı olarak üç gün önce yaptığımız davete kısa sürede icabet ettiğiniz için teşekkürleirmi sunuyorum. İsrailli haydutlar tarafından katledilen Filistinliler için harekete geçme insanlığın hala ölmediğini göstermek demektir. Kudüs müslümanların onurudur. Ortak hafızası ve emeğidir. Aynı zamanda üç semavi dinin mukaddes beldesidir. Kudüs'e yönelik saldırı bu hassasiyetlerin tamamına yapılmış demektir” konuşmasını yapmıştı.

 İşte o paylaşımlar:

[Haber görseli]

[Haber görseli]

YORUMLAR

  • 0 Yorum