İstanbul'da büyük operasyon

ByLock kullandığı tespit edilen 23 şüphelinin yakalanması için harekete geçildi...

İstanbul'da büyük operasyon
12 Şubat 2021 - 09:04

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları soruşturma bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında FETÖ terör örgütünün gizli yazışma programı ByLock kullandığı tespit edilen 23 şüphelinin yakalanması için harekete geçildi.

Şüpheliler arasında, KHK ile kamu görevinden ihraç edilen iki emniyet müdürü, bir komiser yardımcısı, öğretmen, kuran kursu öğreticisi, özel sektörde çalışan avukat ve doktor gibi farklı meslek gruplarının yer aldığı belirtildi.

Odatv’nin edindiği bilgilere göre; şüphelilerin örgütün değişik kademelerinde hiyerarşik yapılanmada yer aldıklarına dair beyanlar bulunuyor.  

ByLock kullanıcısı 23 şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltı kararı verildi. İstanbul il Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şüphelilerin yakalanması için harekete geçildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum