İşte "kafatasınıza delik açacağım" diyen Musk'ın projesi!

Medeniyetin temeli dildir, dilin temeli de alfabedir! Peki bugün kullandığımız; Atatürk'ün "Türk alfabesi" dediği ve dünyada "Latin alfabesi" diye bilinen harfler, gökten mi inmiştir?

İşte "kafatasınıza  delik açacağım" diyen  Musk'ın projesi!
29 Mayıs 2020 - 12:51
"Kazım Mirşan ve Selahi Diker, bu alfabenin Etrüsk alfabesinden türediğini, bilimsel olarak ispatlamıştır. Peki Etrüsklerin kullandığı alfabe nereden geliyor?

Kurdun emzirdiği çocuklar olarak bilinen Romus ve Romulus kardeşlerin Roma'yı kurmasına gidelim... Romus ile Romulus'un kullandığı alfabenin Etrüskçe olduğunu görelim.  Sonra, Latin alfabesinin Etrüsk alfabesinden türediğini, Etrüsklerin ise proto Türkler olduğunu, dolayısıyla Avrupa medeniyetinin temelinde Türklerin bulunduğunu, Avrupa'nın en büyük sıradağları olan Alp dağlarının adının da Türkçe olduğunu hatırlayalım... Roma Belediyesi'nin ambleminin de kurt başı olduğunu görelim. Sonra da Avrupa'nın içine bir kurt düşürelim…" (11 Kasım 2003, Arslan Bulut, Yeniçağ)

***


Kazım Mirşan ve Selahi Diker'den sonra mağara resimlerinden başlayıp tamgalara ve harflere giden gelişmeleri makine mühendisi titizliğiyle inceleyen bir araştırmacımız daha var.

Göktürk harflerini ve Rünik alfabeyi karşılaştıran Derya Varol, "Türk Hazinesi" adlı ilk eserinde şöyle diyor:

"Bugün kullandığımız Latin Abecesi'nin kaynağı olan Etrüsk Abecesi ile İngilizce ve Almancanın ilk örneklerinin yazıldığı İskandinav Futhark Runik Abecesi, eski Türk Abecesi'ne birebir benzerdir. Latin Abecesi'nin Etrüsk Abecesi'nden alındığını yabancı bilim çevreleri de kabul ediyor. Yani bu üç abece içlerinden birinden alınmıştır. Bu üç abece ile yazılan yazıtları yan yana koyup baktığınızda bu benzerlik çok açık görülür. Birçok harf aynıdır."

***

"Bu bilgiler de nereden çıktı?" diyebilirsiniz? "Korona virüs" diyerek bütün dünyayı eve hapseden güç, ABD ve İngiltere merkezlidir. ABD'nin ulaştığı teknolojik seviyenin sembol isimlerinden biri olan ve uzaya 42 bin uydu gönderme projesini yöneten Elon Musk, "Kafa tasınıza bir delik açacağım ve beyninize çip yerleştireceğim. Artık dillere gerek kalmayacak. İnsanlar birbiriyle frekans yoluyla anlaşacak" diyor da onun için.

Abdullah Çiftçi, Elon Musk'ın bahsettiği projede, dillerin yerini sembollerin alacağını, İnternet üzerinden yaygınlaştırılan emojilerin yeni alfabe olacağını bu anlaşma yönteminin Türkiye dahil bütün dünyada ana okullarına kadar indiğini tespit ediyor.


Çiftçi, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da göktaşlarını düşmesinin de de NASA'nın İnternet sitesinde halen yayında olan DART adlı projesinin gereği olarak, füzelerle göktaşının belirli koordinatlara yönlendirilmesi deneyi olabileceğini söylüyor. İnanmayan NASA'nın sitesine baksın!

Elon Musk'ın projeleri gerçek olursa, dünya ileri mi gitmiş olacak, yoksa harflerin temelini oluşturulan 30 bin yıl önceki mağara resimlerine, yani emojilere veya 2500 yıl önceki şehir devletleri sistemine geri mi dönmüş olacak?

***

Ahmet Altan, cezaevinden Washington Post'a yazdı; özetle, "Devletler ortadan kalkacak, şehir devletleri kurulacak, dünya daha iyi olacak" dedi. Biz, 20 yıl önce aynı tespitleri,  "küresel güçlerin projesi budur" diye uyarı olarak gündeme getirmiştik. 

Tabii dillerin ortadan kalkması ve 30 bin yıl önceki mağara resimleri gibi "emoji"lerle anlaşmak söz konusu ise böyle bir dünyanın şimdiki devletlere ihtiyacı olmaz. Mağara dönemine veya 2500 yıl önceki şehir devletlerine dönülür ama teknolojiyi kullanan, hepsini yönetir, tek dünya devleti olur!

Peki medeniyetin temelini alfabeyle atan Türkler, bu geri gidişe boyun eğecek mi?

Yoksa Türkler, alfabeyi icat ettiği gibi bu şeytan düzenine de bir çözüm bulacak mı?

Kaynak Yeniçağ: İşte "kafatasınıza delik açacağım" diyen Musk'ın projesi! - Arslan BULUT

YORUMLAR

  • 0 Yorum