Kadınların haksız olmadığı dünyada erkekler

Kadınların genelde haksız olmadığı bir dünyada, erkeklerin sürekli haksız olmaları diye bir şey var bilir misiniz? Eğer bir kadın hata yapıyorsa bilin ki kabahatli sizsiniz. O hatayı sizin yüzünüzden yapmıştır.

Kadınların haksız olmadığı dünyada erkekler
14 Nisan 2022 - 18:46 - Güncelleme: 15 Nisan 2022 - 10:01

Oysaki her şey bir elmayla başlamıştı

Kadınların haksız olmadığı bir dünyada erkeklerin sürekli haksız olmaları diye bir şey var bilir misiniz?

-Eğer bir kadın hata yapıyorsa bilin ki kabahatli sizsiniz. O hatayı sizin yüzünüzden yapmıştır.

 

– Yeni sevgiliyiz mesela; beni öpmek istedin, kesin sapıksın. Eğer öpmezsen de benden hoşlanmıyorsun hepsi bu.

– Kuaföre gittim, saçlarımı değiştirdim ve sen bunu fark etmedin, zannetmiyorum eminim ki fark edersin. Hatta çok yakışmış kelimesini bile söylersin.

– Süslendiğimde ah ne de güzel olurum, yere göğe sığmam, beğeneceğini de bilirim. Ama sen süslenirsen kesin bir kaçamak yapacaksın bilirim.

– İlgi göstermen lazım bana; çok ilgi gösterirsen “Ne bu ya sürekli dip dibe?”, ama az ilgi gösterirsen “Sevgin mi azalıyor?” der günlerce kafamda kurarım.

– Benim gülmem yeterli her konuda, diğer kadınlar gibi değilim. Makyaj yapmama bile gerek yok. Bunu sen bilir, bana söylersin.

– Bilirsin her istediğime “evet” demek zorundasın, hele ki bir “hayır” demeyi dene.

– Senin istediğin eğer bana uygunsa olur, bunun da gayet farkındasın.

– Hep güzelim, en güzel benim, kurban olup durursun bana. Bu sevgi sanırım, kimselerde yok. Ben özel bir kadınım, çok doğalım.

– kadınlar haklı erkekler haksızCanım sevgilim, mutlu etmek için ne çok uğraşıyorsun. Sen bunları yaptıkça ben daha çok istiyorum, ne mutlu bir çiftiz biz.

– Okumayı çok seviyorum, her özel günde kitap getiriyorsun hem de yazarlarını bulup imzalatıp, beni ne kadar çok düşünüyorsun.

– Hani o önemli günler var ya, bunu da unutabilirsin ben yine de belirteyim: Evlilik yıl dönümü, doğum günü, sevgililer günü gibi özel günler… Unuttuğunda olay olur eğer birlikte olursak ben asla unuttuğunu unutmam, unutturmam. Unutma bence!

– Eğer ben unutursam o özel günleri zayıf ihtimal ama kesin kafa bırakmamışsındır. Yoksa neden unutayım?

– Bir de kız kıza eğlencelerimiz olur, ben kız kıza takılabilirim, ne var bunda. Ama sen erkek erkeğe takılamazsın çok şey yatar altında…

 

– Kıskanmak şart bir ilişkide. Eğer kıskanırsan senden yobazı yok, kıskanmıyorsan sevmiyorsun bilirim.

– Neden beni aramıyorsun? Sürekli açıksın internette, mesaj da yazmıyorsun. Neden o kızın her yazdığını beğeniyorsun, bu ne demek bana da anlatır mısın? Cevap vermek zorunluluğu diye bir şey var. Bense erkek arkadaşlarımı beğenirim ne var bunda aşkım.

– Hele ki o aylık dönemlerim ne nazlar yaparım, en iyi sen bilirsin. Özel olduğumu hissettirmek diye bir şey var değil mi bir tanem?

– Aaa bir de alışveriş olayımız var. Ben tek tek mağaza gezerim, hiç sıkılmam tıpkı senin gibi. Sonra bütün kıyafetleri alır kabinde denerim. Sen de kabin önünde beni saatlerce beklersin. Ne de güzel sahiplenirsin beni. Seni çok seviyorum.

– Buluşmalarımıza genelde geç kalırım, geç kaldığımda beni çok merak ediyorsun biliyorum. Bunu ben istiyorum diye değil sen merak ettiğin için.

– Çok fikir değiştiriyorum ne yapayım. Bazen ben bile hangi fikri ne zaman değiştirdim bilemiyorum. Ne iyi adamsın sen ya, her fikrime saygı duyuyorsun.

– Hkadınlar haklı erkekler haksızata yapıyorum, ama bazen hata yaptığım için senden özür bile dileyemiyorum. Ağladığım zaman sen beni anlıyorsun. Yaptığım hata böylelikle unutuluyor. Sen hata yapma olur mu? Ben unutamıyorum, onun altında ne planlar kuruyorum, hatta kafayı yiyorum bazen. Sonra çok üzülüyorum.

– Her buluştuğumuzda telefonun çalacak diye ödün patlıyor. Neden? Benden korktuğun için mi? Oysaki benim telefonum çaldığında korkmadan açıyorum. Bu kadar mı korkuttum seni? Üzülüyorum.

– Canım sevgilim, sen zaten hatalarını bilip özür de dilersin, bunu benim sana hatırlatmama gerek yok ki…

– Merak etmiyorum, beni çok sevdiğini biliyorum. Onun için uğraşıyorsun değil mi, yoksa neden bunları yapasın ki? Beni iyi tanıyorsun.

– Evlenme teklifi ederken “keşke şunu da yapsaydın demişimdir”, keşke yapsaydın sen de canım ya. Ama yine de evlenme teklifini kabul ederim, ayaklarım yerden kesilerek.

– Şimdi ne oldu evlendik? Hayat zindan oldu sana, annen ve ben. Bir derken iki kadın olduk.

– Kim haklı söyler misin aşkım?

– Dır dır dır uğraş dur bakalım.

 

İyi ki erkekler var onlar olmasa ne yapardık. Hayatımızı renklendiriyorlar.

Yetişkin kadınların ilişkilerde yapmadığı 10 hata

YORUMLAR

  • 0 Yorum