Kadınların Hayatını Kolaylaştıran 5 Mobil Aplikasyon

Kadınların sıklıkla kullandığı mobil uygulamaları sizin için sıraladık:

Kadınların Hayatını Kolaylaştıran 5 Mobil Aplikasyon
15 Ağustos 2018 - 09:22
PepApp

02_Huawei_makale_gorsel_peepapp

PepApp, Türkçe bir uygulama. Kadınların ovülasyon ve regl günlerini takip ederek bunu bildiren bir özelliğe sahip. Aplikasyonun en keyifli yanı ise; bu hatırlatmaları son derece keyifli içeriklerle yapması. Uygulamayı kullanmaya başlamak için kendi verilerinizden oluşan bir takvim yaratmanız yeterli.

Sleep Cycle

03_Huawei_makale_gorsel

Sleep Cycle uygulamasının amacı; uyku saatlerinizi düzenlemek. Uyku düzeniniz hakkında size çeşitli detayları veriyor. Örneğin uyanmanız gereken en ideal saati söylerken, hangi saat aralıklarında derin uykuya geçtiğinizin ve yüzde kaç kaliteli bir uyku uyduğunuzun bilgisini de sizlere bildirebiliyor.

Check Yourself

04_Huawei_makale_gorsel

Meme muayenesi, kadınların düzenli olarak yaptırması gereken kontrollerin başında geliyor. Erken teşhisin çok önemli olduğu bu hastalıkla ilgili tüm uyarıları, kontrol tarihlerini bu uygulama size hatırlatacak.

UbiCam

05_Huawei_makale_gorsel

UbiCam, çalışan kadınların ve özellikle de annelerin hayatını kolaylaştıran bir uygulama. UbiCam sayesinde IP kamera sistemi ile bilgisayarınızdan evinizde olanlara izleme şansına sahip olursunuz. Yanınızda bilgisayar yoksa bile cep telefonunuzdan safari kamerası ile IP kameralarına ulaşmanız mümkün.

Evernote

06_Huawei_makale_gorsel

Evernote için süper not defteri de diyebiliriz. Telefonunuzda var olan not defterleri yeterli ve pratik gelmiyorsa Evernote sizin için doğru seçim olacaktır. Herhangi bir masaüstü bilgisayardan ya da cihazdan erişebilecek yazı, ses ve fotoğrafları bu not defteri ile saklayabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum