Kassandra ekim ayında yaşanacakları anlattı

Ünlülerin astroloğu Kassandra, dün saat 14:05'te 13 derece Terazi burcunda bir yeniayın gerçekleştiğini açıkladı. Kassandra insanların en küçük tartışmayı bile büyüterek istenmeyen olaylara maruz kalacağını açıkladı.

Kassandra ekim ayında yaşanacakları anlattı
08 Ekim 2021 - 09:09

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, dün saat 14:05'te 13 derece Terazi burcunda bir yeniayın gerçekleştiğini ve bu olayın hayatımızı etkileyeceğini belirtti.  "Ancak bu Yeniay'a Mars ve Pluton etki edeceği için biraz sert ve gergin bir ruh haline bürünebiliriz" diyen Kassandra "Şiddet ve öfke kontrolünü kaybedip, saatli bombaya dönüşebiliriz. En ufak bir tartışma bile istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden sakinliğimizi korumak zorundayız. Kolluk kuvvetlerimizi bu ay çok iş düşecek" yorumunu yaptı.

SPOR İNSANI HAYATINI KAYBEDECEK

Ünlülerin astroloğu Kassandra "Bir futbol takımımız, kendisi için büyük öneme sahip bir spor insanını  kaybedecek. Türk spor camiası büyük üzüntü yaşayacak. Cenazesinde izdiham yaşanacak ama korona virüs tedbirleri uygulanacak" yorumunu yaptı.

SANAT DÜNYASI YASA BOĞULACAK

Kassandra "Türk sanat dünyası önemli bir ismini kaybedecek. Bu insanın vefatı gündeme bomba gibi düşecek. Bir çok sanatçı onun için yorumlar yapacak" dedi.  
KOLLUK KUVVETLERİ YOĞUN OLACAK

Kassandra "Bu ay kolluk kuvvetlerimiz diğer aylara göre çok yoğun bir ay geçirecek. Eylemden eyleme koşacak. Takviye birlik olarak görev yapacak. Bu olayların nedeni yeniayın Terazi burcunda olmasından kaynaklanacak" diye konuştu.

KORONA BU YIL DA DEVAM EDECEK

Daha önceki yorumlarında da aşı olunsa bile korona virüsün bitmeyeceğini dile getirdiğini söyleyen Kassandra "Bunu söylediğimde yanılabileceğimi söyleyenler de olmadı değil. Ama çok istememe rağmen yanılmadım. Keşke yanılsam ve insanlar hayatta kalsaydı" dedi. Koronanın önümüzdeki yılın ortasında nebze bir hastalık olarak etkisini kaybedeceğini söyleyen Kassandra "Önemli olan 8-9 ay bu hastalıktan korunmak için elimizden geleni yapmamızdır. Bu süreçten sonra güzel günler bizi bekliyor" dedi.

YAĞIŞLAR SÜRECEK

Hava sıcaklığının bir düşüp bir yükseleceğini söyleyen Kassandra "Bu ay sel felaketleri yaşanacak. Bunu bağlı olarak toprak kaymaları olacak. Ev ve işyerleri sular altında kalacak. Yetkililerin yapacakları uyarılar şimdiden kulaklarımda çınlıyor" diye konuştu.

KİMSEYLE TARTIŞMAYIN

Ne iş ne de ev ortasında kimseyle münakaşa etmeyin diyen Kassandra, "En ufak büyüyerek rayından çıkabilir. Siz siz olan sakın tartışmaya girmeyin. Öyle bir hata yaptıysanız bile alttan alan siz olun. Yoksa pişman olacağınız sonuçlara maruz kalabilirsiniz" diye konuştu.

KORKUNÇ KAZAYI GÖRDÜM

Küresinde korkunç bir kaza gördüğünü söyleyen Kassandra "İnsanların kanlar içinde kaldığını gördüm. Ortalık kan gölüydü. Alınan tedbir ve yapılan uyarıların bu tür kazaların yaşanmamasını engelleyememesi üzücü" dedi.

DEPREMLER DEVAM EDECEK

Depremlerin devam edeceğini belirten Kassandra "Ama ülkemizde olacağı tahmin edilen büyük depremi ben göremedim. Ufak depremler gerçekleşecek. Bunların biteceğini söylemek umut aşılamaktan öteye gitmez" yorumunu yaptı.

Not: Yurt dışında bulunan bir yakınımın sağlık sorunlarıyla ilgilendiğim için bir süre sizden uzak kaldım. Bu süre zarfında benimle temasa geçenlere ve iyi temennilerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun.  Kassandra

YORUMLAR

  • 0 Yorum