Kemal gerçekleri öğreniyor! Vurgun 2. bölüm fragmanı

Vurgun 1. ilk bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümde; Kemal fabrikasında çıkan bir yangında yaralanarak komaya giriyor. 10 yıl boyunca komada kalan Kemal'e bu süre zarfında Asya hemşire çocuğu gibi bakıyor.

Kemal gerçekleri öğreniyor! Vurgun 2. bölüm fragmanı
07 Şubat 2019 - 21:24
Reyhan Kemal'i ziyaret ediyor ve ona özlemini anlatıyor. Asya Kemal'in tepki verdiğini görüyor. Durumu öğrenen Vedat hastaneye geliyor.

Vedat'ın isteği doktoru şoke ediyor. Peki Vurgun ilk bölümde başka neler yaşandı?

Vurgun 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

 

 

 

Vurgun FOX TV'de dün akşam başladı. Vurgun ilk bölümde; Yaşadığı talihsiz olayın ardından komaya giren Kemal yıllar sonra gözlerini açıyor. Kemal’in gözlerini açması ortağı Vedat ve kardeşi Turan’ı endişelendiriyor.

Kemal’in hemşiresi Asya, Kemal’in uyanmaması için oynanan oyunu fark ediyor ve o uyanana kadar yanından ayrılmayacağına ant içiyor.

Kemal’in gözlerini açtığını öğrenen amcası Erdoğan, karısı Nezahat’ten hastanedeki bir dosyayı istiyor. Kemal, Asya’dan bir ayna getirmesini istiyor. Aynadaki halini görünce kendinden geçiyor. Peki Vurgun 2. Yeni bölüm fragmanı geldi mi? Haberimiden Vurgun 1. İlk bölüm ilk bölüm özetini okuyabilirsiniz…

Vurgun 2. bölüm fragmanı için tıklayın...

VURGUN İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 1. İLK BÖLÜM ÖZETİ…

Yıl 2009. Doktor Erdoğan Varda ameliyattan çıkar. Yeğeni Kemal’in komada olduğunu ailenin diğer yakınlarına bildirerek “Allah’tan ümit kesilmez” der. Eşi Reyhan ve ortağı Vedat bu haberle yıkılır. Yaşanan bu talihsiz olaydan önce Kemal ve Reyhan oğulları Kerem’in doğum gününü kutlarlar.

FABRİKADA YANGIN ÇIKIYOR

Doğum gününün ardından Kemal gece yarısı uyanır. Karısına fabrikaya gideceğini söyleyerek evden ayrılır. Fabrikaya gelen Kemal ofisine girerek çalışmaya başlar. Bu sırada dışarda yüz maskeli biri elinde benzin bidonu ile gizlice fabrikaya girer. Bidondaki benzini etrafa saçtıktan sonra elektrik şalterleri ile oynayarak fabrikanın elektriklerini keser. Tam o sırada ofisinden çıkan Kemal asansörde mahsur kalır. Fabrikayı ateşe veren kişi geldiği gibi çıkıp gider.

REYHAN ÜZÜNTÜDEN KAHROLUYOR

 

Yangın her tarafı sararken Kemal asansörde sıkışıp kalmıştır. Fabrikanın bekçisine seslense de sesini duyuramaz. Asansöre duman dolmaktadır. Kemal dumandan etkilenir. Son bir umut bağırsa da sesini yine duyan olmaz. Fabrikadaki gaz tüpleri patlar. Reyhan’ın telefonu çalar ve olay haber verilir. Aynı anda Vedat da yangını telefonla öğrenir. Reyhan üzüntüden deliye döner. Kemal’in kardeşi Turan ise abisinin fabrikada olduğunu öğrenince şok geçirir.

“SESİNİ ÇOK ÖZLEDİM”

Kemal komadadır ve aradan tam 10 yıl geçmiştir. Reyhan hastane odasında Kemal’i yine görmeye gelmiştir. Kemal’le konuşmaya çalışır. Onu çok özlediğini söyler. Her gece gördüğü rüyadan bahseden. Yaşadıklarının ona çok ağır geldiğini, sesini çok özlediğini, yürümesini, ellerinin sıkmasını çok özlediğini anlatır. Oğlu Kerem’den bahseden. Kemal’e yaptıkları için onu affetmeyeceğini bildiğini ama yine de dönmesini istediğini söyleyerek yanağından öperek “Uyan sevgilim” der.

KEMAL TEPKİ VERİYOR

Reyhan, Kemal’in yanından çıkarken hemşire Asya ile karşılaşır. Asya’ya onu görmediğini ve Kemal’e iyi bakmasını söyler. Asya 10 yıl boyunca Kemal’e çok özen göstermiştir. Onun bu ilgisi hastanede çalışan diğerleri tarafından çok merak edilir. Ertesi gün Asya Kemal’in odasına girer ve her gün yaptığı gibi onunla konuşur. Bu sırada beklenmedik bir şey olur. Kemal tepki vermeye başlar. Asya durumu Kemal’in doktoruna haber verir. Doktoru beyin elektrosunun çekilmesini ister.

VEDAT’TAN ŞOKE EDEN İSTEK

Kemal’in doktoru çekilen beyin elektorusunu Vedat’a gösterir. Vedat’a bu tür bir olayın ilk kez olduğunu mucizelere inanmadığını söyleyerek, tıp kongrelerinde anlatılabilecek bir olay olduğunu anlatır. Bu sırada Vedat doktora kendisi onay verinceye kadar Kemal’in uyutulmasını ister. Doktor karşı çıksa da bunu yapması gerektiğini, çünkü zaman ihtiyaçları olduğunu ve bunu kendisine borçlu olduğunu söyler.

“KEŞKE ÖLSEYDİN”

Vedat, doktorun yanından ayrıldıktan sonra Kemal’in odasına gider. Kemal’e seslenir. Onu duyup duymadığını sorar. Ondan uyanmamasını eğer uyanırsa çok kötü şeyler olacağını söyler. Uyanırsa aynı dünyalarda bir arada olamayacaklarını, onu her zaman sevdiğini söyleyerek “Keşke ölseydin, şimdi herkes ölecek” der. Vedat’ın uyarısının ardından doktor, Kemal’e verilecek ilaçlar ile ilgili hastabakıcıya talimatları verir. Bu sırada Asya hastaneden ayrılmaktadır. Kemal’in odasına girdiğinde diğer hastabakıcının getirdiği ilaçları görür. Hastabakıcıya verilen bir ilaç kafasını karıştırır. Hastabakıcıya ilaçları kendisinin vereceğini söyleyerek onu odadan çıkarır. Asya Kemal’e bişeyler yapıldığının farkındadır ve o uyanıncaya kadar yanından ayrılmayacağı sözünü verir.

TURAN ŞOK GEÇİRİYOR

Vedat, hastaneden çıktıktan sonra Turan’ı arayarak şirkete gelmesini ister. Turan geldiğinde Vedat olanları anlatır. Turan şok olmuştur. Turan’a Kemal’i uyutmaları talimatını verdiğini söyler. Turan vicdan azabıyla buralarda duramayacağını söyler. Abisinin kendisini asla affetmeyeceğini söyler. Vedat, abisinin ölmüş olduğunu kimsenin bir suçu olmadığını söyleyerek, “kabul edecek” deyince Turan da, “senin yüzünden beni de öldürecek abim” der.

KEMAL SONUNDA GÖZLERİNİ AÇIYOR

Kemal gözlerini açmıştır. Asya, Kemal’in yengesi Nezahat’i arar. Kemal’in uyandığını söyler. Nezahat sevinç içerisindedir. Bu sırada eşi Erdoğan yanına gelir. Ona Kemal ile ilgili gelen haberi açıklar. Nezahat, hastaneye gider. Asya, Kemal’in durumuyla ilgili son gelişmeleri anlatır. Ona Kemal’i uyandırmak istemediklerini anlatır. Kemal’in odasına girer. Onu öperek Kemal diye seslenir. Kemal gözlerini açar. Kemal’e nerede olduğunu anlatır ancak Kemal konuşmaya çalışsa da beceremez. Asya, Kemal’in amcası Erdoğan’ın odasındaki mavi dosyayı bulup Nezahat’e getirir. Nezahat, dosyada yazılanları uygulamasını ister.

MİHRİ, ASYA’DAN KEMAL’DEN UZAK DURMASINI İSTİYOR

Asya, Mihri’nin evine gelir. Mihri neler olduğunu sorar. Asya Kemal’in uyandığını söyler. Mihri, Asya’dan bundan sonra Kemal’in yanına gitmemesini ister. Bu sırada Asya’nın kocası gelir ve onu eve çağırır. Asya kapıdan çıkarken Mihri tekrar ondan uzak durmasını söyler. Asya gittikten sonra bir kitabın arasından eski bir fotoğraf çıkarır. Fotoğrafta Erdoğan ve kendisinin yan yanadır.

KEMAL KARISINI VE OĞLUNU SORUYOR

Kemal her geçen gün iyiye gitmektedir. Asya onunla ilgilenirken Kemal, ondan bir ayna getirmesini istiyor. Asya karşı çıksa da sonunda onun dediğini yapıyor ve aynayı getiriyor. Aynadaki son halini gören Kemal, Reyhan’ın kendisii görmeye gelmediğini anlıyor. Reyhan’ın kendisinin sakallı olmasını asla istemediğini Asya’ya söylüyor. Asya’ya karısının ve kızının nerede olduğunu sorunca Asya cevap veremiyor. Çaresiz kalan Asya Nezahat’i arayarak durumu anlatıyor. Nezahat bütün gerçekleri kendisinin anlatacağını söylüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum