Kıbrıs'ın En Güzel Aile Otelleri

Ailece tatil yapmak ve bu süreçten keyif almak için Kıbrıs’ı tercih eden bireylere, ülkenin Akdeniz iklimine sahip olduğunu ve buna bağlı olarak yılın her dönemde seyahat edebileceklerini söyleyebiliriz. Ancak takdir edersiniz ki, seyahatinizde konaklayacağınız yer için özellikle çocuklu iseniz biraz daha seçici davranmanız gereklidir. Buna istinaden bir araya getirdiğimiz Kıbrıs’ın En Güzel Aile Otelleri, memnuniyet oranına bağlı olarak önerilen oteller arasında yer almaktadır.

Kıbrıs'ın En Güzel Aile Otelleri
29 Haziran 2018 - 14:04 - Güncelleme: 30 Haziran 2018 - 11:23
Harika bir aile tatili geçirmek için Kıbrıs’ın en iyi hizmet veren otellerini buradan görebilirsiniz.

Acapulto Resort Convention & Spa

Aradığınız her şeye sahip olacağınız özelliklerle donatılan tesis, özellikle çocuklu ailelerin son derece keyif alacağı bir yerdir. Çünkü çoğu zaman ailelerin çocuklarla ilgilenmekten tatilin keyfine varılmadığını hepimiz biliyoruz. İşte Acapulto Resort bu durumu ortadan kaldırmak adına bünyesinde yer verdiği çocuk kulübü ile yetişkinler keyif yaparken çocuklarının da kek, pasta ve benzeri etkinliklerle uzman personeller tarafından yaratıcı yönleri ortaya çıkarılırken bir yandan da eğlenmeleri sağlanıyor. Böylece hem siz yetişkinler hem de çocuklarınız dolu dolu bir tatil yapabiliyor ve pozitif enerjiyle evlerinize geri dönüş yapabiliyorsunuz. Sayısız aktivite ile eğlencenin yer aldığı bu otel tereddütsüz ilk tercihiniz olabilir.

Merit Park Hotel & Casino

Girne Kalesi’nden esinlenerek inşa edilen yapı, oldukça etkileyici bir görseli sergilediği gibi aynı zamanda kaliteli bir hizmet içeriğine de sahiptir. Merit Park Resort çocuk sahibi ailelerin en doğru uğrak noktalarından biridir. Çünkü kendilerine zaman ayırmak isteyen çiftler çocuklarını çocuk kulübüne emanet ederek hem kendileri eğlenebilmekte hem de çocukları güzel vakit geçirebilmektedir. Yetişkin ve çocuklara yönelik çeşitli aktivitelere bünyesinde yer veren hotel temiz, bakımlı ve oldukça konforludur.

Salamis Bay Conti Resort

Tatil süreciniz boyunca çocuklarınız zihinsel ile bedensel eğitimlerinin desteklenmesini ve bunun yanı keyifli zaman geçirmesini istiyor iseniz bu noktada en doğru adres Salamis Bay Conti Resort olacaktır. Gün boyu çeşitli aktivitelerle çocuklarınızın motor becerilerinin gelişmesini uzman personeller aracılığıyla sağlayan Salamis Resort, siz yetişkinler içinde son derece keyifli etkinliklerle ailece eğlenmenize ön veriyor. Özellikle hareketlilikten hoşlanan aileler için her yaşa uygun aktivitelerle konuklarına kusursuz bir ortam yaratan işletme, Kıbrıs’ın En Güzel Oteli niteliğini taşımaktadır.

Oscar Resort Hotel

Liman kenti olan Girne şehrine sadece 20 dakikalık bir mesafede konumlanan otel hem şehrin gürültüsünden uzak hem de istendiğinde şehre kolayca ulaşım sağlanacak özelliktedir. Dolayısıyla gün içinde sessizlik içinde huzursuz olmadan dinlenirken, gece ise şehirde tura çıkabilir ve her anınızı keyifle geçirebilirsiniz. Kıbrıs’ı ailenizle ziyaret ettiyseniz, bu noktada kuşkusuz çocuklarınızın da eğleneceği fırsatlar yaratmanız gerekecektir. İşte bu fırsatları sizler için oluşturan Oscar Resort Hotel, sizler dinlenirken çocuklarınızı bünyesindeki mini kulüpte ağırlamakta ve yaşlarına uygun etkinliklerle eğlenmelerini sağlamaktadır.  Dolayısıyla ailece gidilecek otel arayışınızda bu otelinde ideal bir seçim olacağını belirtebiliriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum