Kılıçdaroğlu'nu aşağılamaya kalkanlar, 2019'a kadar İmamoğlu ismini duymamıştı

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, son günlerde muhalefetin cumhurbaşkanı adayı üzerinden dönen tartışmaları değerlendirdi. Alçı, "Ekrem İmamoğlu, eğer cumhurbaşkanı adayı olursa normal bir seçimde Kemal Kılıçdaroğlu’ndan daha yüksek oy alır. Buna hiçbir şüphe yok. Fakat Kemal Kılıçdaroğlu, onay vermeden de Ekrem İmamoğlu’nun aday olması mümkün değil" yorumunu yaptı.

 Kılıçdaroğlu'nu aşağılamaya kalkanlar, 2019'a kadar İmamoğlu ismini  duymamıştı
23 Aralık 2022 - 14:26 - Güncelleme: 23 Aralık 2022 - 14:33

Nagehan Alçı:


Ekrem İmamoğlu’nun 6’lı masanın adayı olmasını isteyenler, Kılıçdaroğlu’nu küçümseyen, aşağılayan ve rencide eden bu üsluplarını bırakmadıkça aslında İmamoğlu’na çok büyük zarar veriyorlar" diyen Alçı, şöyle devam etti:

"Son zamanlarda hem sosyal medyada hem konvansiyonel medyada adeta bir kampanya şeklinde 'Kılıçdaroğlu yapamaz, edemez, beceremez, yeteneksizdir. Çekilsin artık, İmamoğlu’na bıraksın' şeklinde aşağılayıcı küçümseyici bir yaklaşım var.

Her şeyden önce bu çirkin üsluptan Ekrem İmamoğlu’nun da rahatsız olduğunu biliyorum. Ekrem Bey’in Kemal Bey’e karşı büyük vefa hisleri içinde olduğunu ve Genel Başkanı’na rağmen bir şey yapmayacağını da biliyorum.

Unutmayalım, bugün bu üslupla Kılıçdaroğlu’nu aşağılamaya kalkanların hemen hepsi 2019 Ocak ayına kadar Ekrem İmamoğlu ismini bile duymamıştı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ısrarlarıyla İmamoğlu’nun ismi aday olarak açıklandığında aynı isimler 'Bu da kim, kesin seçimi kaybettik. Kılıçdaroğlu yine beceremedi' minvalinde yorumlar yapıyorlardı.

Ekrem İmamoğlu’nun 6’lı masanın adayı olmasını isteyenler her şeyden önce Kılıçdaroğlu düşmanlığını bırakmak, makul, mantıklı ve vicdanlı bir üslup benimsemek zorundalar."

Yazının tamamı için tıklayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum