Mars Uranüs Kavuşumunun Şifreleri: İsyan, Çatışma, Kaos

Medyafaresi.com yazarı Dilara Bayrak, 20 Ocak'taki Mars Uranüs Kavuşumuyla dünyada nasıl bir tablo ortaya çıkacağını yazdı.

 Mars Uranüs Kavuşumunun Şifreleri: İsyan, Çatışma, Kaos
21 Ocak 2021 - 08:17 - Güncelleme: 22 Ocak 2021 - 10:17

20 Ocak 2021'de gökyüzünde Mars Uranüs kavuşumu var. Bu tüm dünya için resmen kırmızı alarm anıdır, dünyayı sarsacak etkilerin habercisidir.

Mars Uranüs'ün kontaklari olan çekişme, hükümetleri ve dünya liderlerini, sıradan insanları, ekonomiyi, hukuk konularını, dini ve dini yerleri, koronavirüs, iş ve iş güvenliği, petrol ve havacılık sektörü ile ilgilidir.

 

 

Yani Ay'ın Mars ve Uranüsle olan açıları, sıradan insanların ve sivil nüfusun olayların başrolü olacağını gösterir.

Bu etkilerle dünyada savaş potansiyeli, füze saldırıları, intihar saldırıları, özgürlük savaşları, kargaşa, sosyal huzursuzluk, tren kazaları, uçak kazaları, patlayıcı konular, patlamalar, sansasyonel ifşalar, iflaslar, halk ayaklanmaları, şiddetli protestolar, depremler, ani hava değişiklikleri, güvenlik güçlerini etkileyecektir.

Ne yazık ki Mars Uranüs kavuşumlarının etkisi kesinlikle küreseldir, bireysel değil.

Mars saldırgan ve kavgacıdır, sert ve acımasızdır, nefretle hareket eder. Uranüs ise; asi, mantıksız, tuhaf, aşırı tuhaf, özgörülmez ve müthiş yaratıcıdır. Hoşnutsuz ve yenilikle hareket eder.

Bu kavuşum, askerler, askeri personel, polis, ordu, siyasi liderler, reformcu ve protestocular, itfaiyeciler, tehlikeli teknolojiler, silahlar, acil servis çalışanları, doktorların ana konusudur. En özet haliyle ısı, hız, şok, isyan, devrim, Korkarım gökyüzü kırmızıya boyanacak.

Halen Covid-19 konusunda çaresiz bir dünya var, üretilen aşılar ve bunu ulaştırmak için adeta bir yarış var. Ocak ayındaki Mars Uranüs etkisi aşının piyasaya sürülmesinde bir çok aksaklık, aksilik ve talihsizliklere sebebiyet verebilir.

Hız ve aceleye Mars, öngörülemeyen olaylara da Uranüs neden olurken, aşı karşıtı protesto ve propogandalar yaşatabilir. Akabinde Mars Saturn ve Jüpiterin de zorlu açılarıyla patlamalar, deprem ve heyelan gibi afetler çokça kulağımıza çalınacaktır.

Konu Mars ve Uranüs etkileşimiyse toplanıp dosyalanabilecek pek çok kanıt var tarihte. Bu tür veriler de, astrolojik olarak gelecekle ilgili tahminler yapılırken kullanılabilecek pek çok bilgi sağlar.

Bu kanıtlar Mars Uranüs kavuşumlarının dünyayı sarsan anların habercisi olduğunu ortaya koyuyor.

Amerikan İç Savaşı 12 Nisan 1861; Mars'ın Uranüsle kavuşmasıyla başlamıştır ne yazık ki.

2. Dünya Savaşı 3 Eylül 1939; İngiltere ve Fransa'nın Almanya'ya resmen savas ilan etmesiyle başlamıştır. Yaklaşık 60 milyon insanın ölmesiyle sonuçlanmıştır.

Hiroşima'ya Atom Bombası; 6 Ağustos 1945'de Mars Uranüs kavuşumu sahnedeyken Amerika, Japon sanayi şehri Hiroşima'ya atom bombası attı. 

Arap Baharı; 14 Aralık 2010'da hareket Tunus'ta başladı ve hızla Mısır, Libya, Suriye, Yemen, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Ürdün de yaygınlaştı.

Biden’ın 20 Ocak’taki yemin töreninde şiddet ve isyan tehdidi apaçık gözükmekte, gelişmelere hep birlikte tanık olacağız.

Birçoğunuz bu hafta ani gelişmeler ve şok edici olaylar yaşayabilir, haberini alabilir.

Bu hafta hiç bir konuda ani kararlar almamaya özen gösterin. Deprem ve afetler adına tedbirli olmakta fayda var.

Mars Uranüs kavuşumundan en çok etkilenecek burçların başında Boğa, Akrep, Aslan ve Kovalar var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum