Mehmet Metiner'den Meral Akşener'e, "ahmaklar sürüsü" yanıtı

"Kendi adıma çok üzüldüm; bu lafa en ağırından cevap verilse ne olur?"

Mehmet Metiner'den Meral Akşener'e, "ahmaklar sürüsü" yanıtı
24 Aralık 2022 - 11:51

Eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Ben Sayın Erdoğan’a çok acıdım. Bu kadar ahmaklar sürüsünü nasıl yanında topladı!” sözlerini köşesine taşıdı. Metiner, “Reis’i ve değerli yol arkadaşlarını bilen bilir elbet. Kendi gibi bilenin kem sözü de kendine zarar” dedi. 

Siyasetin dili zaman zaman sert olabileceğini ancak özünde temiz ve nezih olması gerektiğini yazan Metiner, “Cumhurbaşkanımızın nasıl olur da bu kadar çok ahmağı etrafında toplayabildiğine dair bir göndermede bulunmak, hakaretin ötesinde bir kişilik sorununa işaret eder. Şimdi aynı lafın Akşener’e ve çevresindeki arkadaşlara söylendiğini varsayınız. Sizce Akşener ve etrafı bu lafı diyene nasıl bir tepki koyar? Yeri göğü inletirler. Hakaretin binini bir para ederler” diye yazdı.

Metiner, “Ahmaklar sürüsü…” başlıklı yazısına şöyle devam etti:

"Şimdi Meral Hanım’ın bu sözlerine ne demeli? Yakıştı mı? Yakışıyor mu? Hele de bir hanımefendinin ağzına hiç yakışıyor mu? Kendi adıma çok üzüldüm. Bu lafa en ağırından cevap verilse ne olur? Veya misliyle mukabelede bulunulsa ne olur? Soruyorum: Kim kazançlı çıkar bundan? Umarım İYİ Parti’deki gerçekten iyi insanlar bu üsluba itiraz ederler. Aksi takdirde kendilerine denilecek her söz karşısında dilleri kötürüm kalır."

Kem söz sahibine ait olduğunu yazan Metiner, "Reis’i ve değerli yol arkadaşlarını bilen bilir elbet. Kendi gibi bilenin kem sözü de kendine zarar" dedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın 

TIKLAYIN - Bir kamyon ahmağın elinde oyuncak olan Erdoğan’la karşı karşıyayız

YORUMLAR

  • 0 Yorum