Merkür'de de ortaya çıktı, kanıt olarak değerlendiriliyor

Ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring, Merkür’de bir kraterin içine yapılmış, büyük bir kule olduğunu ileri sürdü. NASA'nın arşivinde bulunan bir fotoğrafta bu yapıyı keşfettiğini söyleyen Waring ilginç açıklamalarda bulundu.

Merkür'de de ortaya çıktı, kanıt olarak değerlendiriliyor
29 Kasım 2020 - 10:25 - Güncelleme: 29 Kasım 2020 - 11:43

Sabah’ın haberine göre, ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring, uzayda yer alan yapıların sadece Mars'la sınırlı kalmadığını ve Güneş sistemindeki diğer gezegenlerde de uzaylılara ait yapılar olduğunu belirtti. Bu konuda kanıt olarak Merkür'e ait fotoğrafları paylaştı.

Waring şunları söyledi:

"Diğer gezegenlerde ve uydularda bulunan kraterler genel olarak 10-30 km çapındadır. Eğer yapının boyutunu kratere göre 1/3 oranında ele alacak olursak, krakter 10 km çapındaysa bu kule 3 km yüksekliğinde olmalı.

YERÇEKİMİ DÜNYA’NIN YÜZDE 38’İ KADAR

Ancak bilinmeyen kraterin çapı 30 km ise o zaman kulenin yüksekliği 10 km olabilir! Merkür'ün yerçekimi Dünya'nın %38'i kadar. Bu nedenle herhangi bir bina veya yapı, Dünya ile karşılaştırıldığında Merkür'de %62 daha az ağırlığa sahip olacaktır."

DEVASA BİR HEYKEL OLABİLİR

Waring, Merkür'de sadece bir kule olmadığını ayrıca heykel benzeri başka bir yapı daha olduğunu da iddia etti.

Komplo teorisyeni fotoğrafın sol tarafında devasa bir heykel olabileceğini belirtti, kule ve heykelin dini bir öneme sahip olabileceğini, kulenin gezegene inemeyecek kadar büyük olan bir gemi için de bağlantı noktası görevini görebileceğini de sözlerine ekledi.

UFO AVCILARI İDDİAYI SAVUNDU

Waring yine tartışma başlatırken, başka UFO avcıları bu iddiayı savundu. NASA'nın Mars ve başka gezegenlerde olan uzaylılara ait kanıtların kamuoyundan saklandığını ileri sürdüler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum