MHP'den İYİ Parti'ye geçeceği iddia edilen o isimler

Dün Ankara gündemine bomba gibi düşen "5 MHP'li milletvekili İYİ Parti'ye geçecek" iddiasının ardından, bugün de bu milletvekillerinin kimler olduğu ile ilgili bir kulis haberi sızdı.

MHP'den İYİ Parti'ye geçeceği iddia edilen o isimler
23 Nisan 2018 - 12:17
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MHP’li milletvekilleriyle bir araya geldiği yemekte 5 MHP’li vekilin İyi Parti’ye geçebileceğini söylediği gündem geldi.

CNN Türk’ün haberine göre; MHP Lideri Devlet Bahçeli, bir süre önce MHP’li vekillerle yemekte bir araya geldi. İddiaya göre; bu toplantıda Bahçeli, “CHP’den 15 milletvekilinin İyi Parti’ye geçeceğini” belirtip “Bizden de 5 vekil İyi parti’ye geçebilir” dedi.

 Kulislerde, MHP’den hangi vekillerin İyi Parti’ye geçebileceği konuşuluyor. Kulislerde İyi Parti’ye geçeceği konuşulan isimler şöyle: Kadir Koçdemir, Atila Kaya, Oktay Vural, Oğuz Tor ve Zihni Açba.

 Oktay Vural'dan açıklama

İstifa iddiaları arasında ismi yer alan MHP’li Oktay Vural sosyal medyadan yanıt verdi. Vural, “İstifa haberleri külliyen uydurmadır. Dün MYK, il başkanları ve MV Ortak toplantısındaydım. Bugün Gürcistan’da Partimizi temsilen uluslararası toplantıdayım. MHP Milletvekili olarak hizmete devam” ifadelerini paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum